Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 One UI 5.0 Beta Nerede İndirime Sunulacak?


Galaxy S22 One UI 5.0 Beta güncellemesi yavaş yavaş dağıtılmaya başlandı. Peki, bu güncelleme hangi ülkelere ne zaman gelecek? İşte detaylar.

Samsung, geçtiğimiz hafta Galaxy S22 serisi için One UI 5’in beta programını resmen başlattı. Beta testine giren kullanıcılar Android 13’ü ve Samsung’un bir sonraki büyük One UI yükseltmesini Galaxy S22 serisinde önceden test etme fırsatı yakaladı. Güney Koreli firma önceki yıllarda Android ve One UI güncellemeleri için beta programları yaptığı gibi şirket One UI 5.0 beta’yı birden fazla ülkede yapmayı planlıyor. Peki, Galaxy S22 One UI 5.0 Beta hangi ülkelere gelecek?

Samsung’a göre beta Almanya, Güney Kore ve Amerika’da yayınlanacak. Şirket, bulunabilirliği daha fazla pazara genişleteceğini söyledi. Bu söylemden sonra da tahminler ortaya çıkmaya başladı. One UI ve “Android for Galaxy” cihazlarının eski sürümlerine yönelik beta programlarına bakarak; yeni arayüz sürümünün Hindistan, Polonya, Çin ve İngiltere’ye de geleceğini varsayabiliriz.

Yukarıda bahsettiğimiz ülkelerin One UI 5.0 sürümünü ne zaman alacağı da üç aşağı beş yukarı belli. Beta, bu ayın sonundan önce tüm uygun ülkelerde indirime sunulacak. Ancak, kararlı Android 13 ve One UI 5.0 güncellemesinin ne zaman Galaxy S22 serisi için yayınlanacağını söylemek zor.

One UI 5.0 Beta

Bunun nedeni, beta yazılımının kararlı duruma ulaşmadan önce birçok yinelemeden geçmesi ve aynı şeyin Galaxy S22 serisi için One UI 5.0 için geçerli olması ve Samsung’un kararlı sürüm kullanıma sunulmadan önce birden fazla beta sürümü yayınlaması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu