Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo F5 Yapay Zeka ve Selfie Deneyimini Birlikte Sunacak!


Akıllı telefon pazarında dünyanın en büyük dördüncü markası olan ve Çin’de son çeyrekte son anda Huawei tarafından geçilen Oppo Çin’in de en büyük ikinci üreticisi konumunda. Yaptığı telefonlarla her yıl çıtayı daha da yükselten Oppo‘nun Find 7‘den beri amiral gemisi pazarında olmadığını hatırlatalım. Orta ve orta / süt segment pazarında kendine farklı bir müşteri portföyü yaratan Oppo yenin nesil selfie odaklı telefonu F5 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 26 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak Oppo F5 ortaya çıkan basın görselinden anladığımız kadarıyla Oppo F5 Yapay Zeka ve Selfie çekiminin birleştirilmesi ile farklı bir kullanıcı deneyimini de bizlere sunacak gibi görünüyor.

Oppo F5 Yapay Zeka ve Selfie Modu Nasıl Çalışacak?

Bu konuda net bir bilgi maalesef bulunmuyor ama anladığımız kadarıyla Oppo F5 yüz tanıma özelliği ile sizin selfie çekim modunuzu (efekt, keskinlik vs özellikleri) tanıyacak ve size göre uygun ayarları size sağlayacak. Kamera konusunda şimdiye kadar hep iddialı olan Oppo‘nun bizlere ne sunacağını çok ama çok merak ediyoruz.

Editörün Küçük Notu: Oppo bir süredir söylenen Find 9 ile yakın bir zamanda karşımıza çıkabilir. Geçtiğimiz yıl tanıttığı 5X optik zoom yapma teknolojisi ve Snapdragon 845 ile pazara giriş yapacak telefonun bu yonga setini kullanan da ilk telefon olması bekleniyor. Çin mobil pazarı 2018 yılında çok ama çok iddialı olacak ve büyük üreticilerin özellikle orta segment pazarında ciddi kan kaybı yaşayacağını önümüzdeki yıl içinde göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu