Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

Samsung Galaxy S23 Serisinde Fiyatlar Belli Oldu

Samsung Galaxy S23 serisi hakkında son olarak fiyat bilgisi paylaşıldı. Rapora göre seri, Galaxy S22 ailesiyle benzer fiyatlar taşıyacak.

Samsung Galaxy S23 serisinin tasarım ve teknik detaylar noktasında neler sunacağı aşağı yukarı netlik kazandı. Şubat ayının ilk haftasında duyurulması beklenen serisinin bu defa fiyatıyla ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı.

Güney Koreli bir yayın olan Maekyung’un raporuna göre bir önceki çeyrekte Samsung gelirlerinde kayda değer bir artış gerçekleşmesine rağmen faaliyet kârında bir düşüş yaşandı. Gelirlerin artmasında Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 satışlarının büyük etkisi olduğu bildirildi. Ancak şirketin bu cihazların ekstra satışından elde edebileceği kâr artışı, akıllı telefon bileşenlerinin artan fiyatlarıyla dengelendi. Parça fiyatlarındaki artış, satışlardaki artışa rağmen şirketin faaliyet kârının %3,6 oranında düşmesine neden olacak kadar yüksekti.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Serisinde Fiyatlar Aynı Kalacak

Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2’nin hız aşırtmalı versiyonu ve 200 megapiksel arka kamera dahil olmak üzere daha pahalı bileşenlere sahip olacak. Şirket, Galaxy S23 serisi cihazları Galaxy S22 serisi ile aynı fiyatlara sunarsa, amiral gemisi serisinden daha da düşük kar elde edecek ve faaliyet kârını daha da düşürecek. Ancak Samsung fiyatları yükseltirse Galaxy S23 serisi bu defa iPhone 14 serisi ile rekabet gücünü kaybedecek. Güney Koreli teknoloji devinin, şirketin faaliyet karında daha fazla düşüş anlamına gelse bile Galaxy S23’ü Galaxy S22 ile aynı fiyata sunmayı planladığı bildiriliyor. Bu durumda Galaxy S23 serisinde başlangıç fiyatlarının şu şekilde olacak:

  • Galaxy S23: 799 $
  • Galaxy S23+: 999 $
  • Galaxy S23 Ultra: 1.199 $
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu