AndroidGenel

BlackBerry Priv Güncellendi!

Akıllı telefon denince akla gelen ilk markalardan birisi olan BlackBerry zor günleri Android ekosisteminin serin suları ile atlatmaya çalışıyor Bu bağlamda ilk Android telefonu BlackBerry Priv Güncellendi!

Akıllı telefon kullanıpta BlackBerry‘i duymayan yoktur diye düşünüyoruz. Özellikle Bold modeli ile ülkemiz pazarında da büyük bir kesim tarafından kullanılan ve “iş adamı & iş kadını” portföyü çizen kişilerin birbirlerine senin “BB kodun neee??? diye sorduğu bu marka kendi işletim sistemini kullanan 3 firmadan biriydi. (Apple – iOS, Samsung – TizenBlackBerry OS işletim sistemi program yetersizliğinden dolayı kullanılamaz duruma geldi ve firma her geçen çeyrekte zarar etti. Nokia’nın durumuna düşmesini beklediğimiz BlackBerry aynı hatayı yapmadı ve Android işletim sistemini tercih ederek Priv modelini pazara sundu. Uzun zamandır ilk kez geçtiğimiz çeyrekte kar elde eden BlackBerry‘nin doğru yolda olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz diye düşünüyoruz. Kanadalı firma yeni nesil amiral gemisi Priv‘e destek vereceğini duyurmuştu ve gelen bilgilere göre BlackBerry Priv Güncellendi!

BlackBerry Priv teknoburada

BlackBerry Priv Güncellendi Peki Yenilikler Ne?

1,8 GB boyutundaki güncelleme sonrasında telefonda bulunan birçok bug ve hatanın giderildiği belirtiliyor. Priv sahipleri en çok Bluetooth bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyordu ve bu güncelleme ile birlikte bu sorunun da önüne geçiliyor. Priv’in bu sıralar kampanyada olduğunu belirtelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu