Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiYoutube

YouTube Yeni Özelliklerini Kullanıma Sunuyor

Video denilinece akla gelen ilk isim YouTube yeni özelliklerini kullanıma sunmaya başladı. Bu gelen özellik ile deneyiminiz artacak.

Alphabet’in bünyesinde yer alan YouTube yeni özelliklerini sunmaya tam gaz devam ediyor. Popüler video platformu şimdi de kullanıcıların en çok tekrarlanan video bölümlerini hızlı bir şekilde belirlemelerini ve izlemelerini sağlayacak bir özelliği sisteme ekleyeceğini açıkladı..

Bu yeni özellik, zaman damgalarına veya bölümlere göre bölümlere ayrılmamış daha uzun videolar veya kayıtlar olması durumunda faydalı olacak. Ek olarak, bu özellik, izleyicilerin öğretici videoların en nesnel kısımlarını veya oyuncu videolarından en popüler parçaları bulmasına yardımcı olacak.

YouTube’un kullanıcıları videoda gezinmek için kırmızı oynatma ilerleme göstergesini kullandıklarında artık mütevazı bir gri grafik görecek. YouTube’a göre, grafik yüksekse filmin o bölümü sık sık tekrarlandı. “En çok tekrarlananlar” bölümüne tıkladığınızda, sizi bilgilendirmek için bir video küçük resmi belirecek.

YouTube
YouTube

Bunlara ek olarak YouTube’un sunduğu ve Single Loop adlı yeni bir seçenek sayesinde kullanıcılar artık tek bir videoyu sonsuz bir döngüye alınabilecek. Tam ekran modunda artık video hakkında açıklamalar, bölümler veya yorumlar gibi bilgileri görüntüleyen yeni bir panel yer alacak.

Bu pencere gerçekten de tam ekran modunda görünecektir. Kullanıcılar, tam ekran modundan beğen, beğenmedim, yorum yap, paylaş ve çalma listesine ekle gibi düğmelere anında erişebilecek. Bu özellikler ilk etapta Premium üyeliğe sahip olanlarda test edilecek. Sonrasında ise herkes için kullanıma sunulacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu