AndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo V ve Y serisi modellerinde Yaz Fırsatları Başladı


vivo, online mağazasımyvivoshop.com’da başlattığı “Yaz Festivali” ile, V ve Y serisi modellerde yaza özel fırsatlar sunuyor.

Şu sıralar yeni bir akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız Vivo ’nun V ve Y serisi modellerini kapsayan yaza özel fırsatlara mutlaka göz atın deriz. Yaza özel fırsatlarda tüketicilere farklı oranlarda indirimler, hediye TWS 2 ANC kulaklıklar ve 1 yıl ek garanti ile birlikte 4.700 TL’ye varan kazanç fırsatı sunuluyor.

Yaz Festivalivkampanyası kapsamında vivo V ve Y serilerinden seçecekleri akıllı telefonları 28 Temmuz tarihine kadar myvivoshop.com üzerinden satın almayı tercih eden kullanıcılar toplam 4.700 TL’ye varan farklı fırsatlar yakalayabiliyor. Yaz Festivali kapsamında tercihini Y35’den yana kullanan kullanıcılar, 1 yıl ek garanti ve sepette özel indirim ile yeni telefonlarına kavuşabiliyor. Her Zaman Y’eni kampanyası ile adından söz ettiren Y35, ek üretici garantisinin yanında 2 büyük Android güncelleme garantisiyle de kullanıcılara uzun bir kullanım ömrü vadediyor.

Y35’in yanı sıra V25 5G’de de Yaz Festivali özel indirimi ve 1 yıl ek garanti ile tüketicileri toplam 4.700 TL kazanç bekliyor. Kampanya kapsamında avantajlı fiyatlarla sunulan V21e, Y22s ve Y16 modellerinin tamamı 1 yıl ekstra üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti ile satışa sunuluyor.

Myvivoshop.com Yaz Festivali kapsamında sunulan avantajlı vivo modellerini incelemek ve satın almak için alt kısımdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu