Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Görüntüsü İle Olay Oldu! Çentikli mi?

Apple’ın yeni telefon serisi olacak olan iPhone 13 görüntüsü ile adeta olay olacak. Çentikli ve dar çerçeveler bizleri bekliyor olacak.

Ekranında Touch ID’ye yer vererek karşımıza çıkacak olan iPhone 13‘ten yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bataryasını daha da büyüteceği yönünde haberler ile gündeme gelen telefon serisi merakla beklenmeye devam edilirken çeşitli detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Katlanabilir telefon modelleri ile önümüzdeki yıllar da yüksek gelirlere ulaşması beklenen şirket yeni telefon serisi ile milyonlara da ulaşacak gibi görünüyor. BOE ile yaptığı anlaşmadan sonra işlemleri hızlandıran teknoloji devi, 2021 yılında beklenen telefon çıkışını yapamazken 2020 ve sonrasın da kullanıcıları epey şaşırtacak gibi görünüyor.  iPhone 13 yolda.

120Hz yenileme hızına sahip olarak karşımıza çıkacak olan yeni iPhone serisi Touch ID’yi ekranında getirdiği gibi kullanıcılara Face ID deneyimini de yeniden tattıracak. Uzun süreli bir pil deneyimi ile alışılmışın da dışına çıkacak olan telefon modeli kullanıcılarına farklı bir bakış açısı da kazandıracak. Bugün telefonun ilk görüntüsü ortaya çıktı.

iPhone 13
iPhone 13

iPhone 13 Görüntüsü İle Şaşırttı

Apple’ın yeni telefon serisi yayınlanan ilk görüntüsü ile adeta olay oldu. Çentikli bir ekranın yanı sıra dar çerçevelere sahip bir tasarım ile karşımıza çıkacağı belli olan telefon Çinli kaynaklar tarafından internete sızdırıldı. Yabancı kaynaklar da edindiğimiz bilgilere göre Çin’de telefonun yüksek kaliteli bir görüntüsü internete sızdırıldı ve telefonun bu sonbahar aylarında lansmana çıkması bekleniyor. Bizler telefon modelinin ileri ki yıllarda lansmana çıkacağını beklerken gelen bu haber bizleri de şaşırttı. Ancak şunu da belirtelim ki bu gelişme sadece bir iddiadan ibaret. Yani telefonun ne zaman lansmana çıkacağına dair hala net bir bilgi yer almıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu