Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknolojiWhatsApp

Galaxy Z Fold 3’teki WhatsApp Özelliği iPhone’a Geldi

İlk olarak Galaxy Z Fold 3’te yer alan WhatsApp özelliği bugün iPhone kullanıcılarına da sunuldu. Artık verilerinizi kolayca aktarabileceksiniz.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, sohbet geçmişlerini Android ve iOS akıllı telefonlar arasında aktarma seçeneklerini uzun zamandır test ediyor. Bu özelliği ilk olarak Samsung’un katlanabilir telefonları olan Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modellerinde kullanıma sunan WhatsApp, bugün gözünü iPhone cephesine çevirdi. Sevilen WhatsApp özelliği çok yakında iPhone kullanıcılarına da sunulacak.

Sevilen WhatsApp özelliği iPhone’a da geldi

iOS’te WhatsApp’ın Beta sürümünü kullananlar Ayarlar>Sohbetler>Sohbetleri Android’e taşı seçeneği ile cihazları arasında sohbetleri aktarabiliyor. Ancak bu özelliğin Android 10 ve üzeri telefonlar ile çalıştığını belirtelim. Eğer eski bir model Android telefona sahipseniz sohbet geçmişinizi aktaramayabilirsiniz.

WhatsApp’ın son günlerde sürekli yenilik sunduğunu fark etmişsinizdir. 2021’in başında ortaya çıkardıkları gizlilik politikası dünya çapında çok büyük tepki toplamıştı. Bu süreçte WhatsApp’ın çoğu kullanıcısı Telegram ve Signal gibi platformalara kaymıştı. Bu platformları keşfeden kullanıcılar WhatsApp‘ın sığ bir özellik sunduğunu fark etmişti.

WhatsApp özelliği

Facebook’un çatısı altında yer alan mesajlaşma uygulaması bu yüzden yenilikler sunarak hem kendi müşterilerini elinde tutmak hem de yeni müşterileri portföyüne eklemek istiyor. WhatsApp’ın bir sonraki yeniliğini kestirmek şimdiden güç. Muhtemelen mesajlaşma deneyimini daha eğlenceli hale getirmek için WhatsApp’tan bir takım yenilikler göreceğiz. Umarız mesajları daha keyifli hale getirmek için emoji ve GIF benzeri şeyler uygulamaya eklenir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu