Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme Band 2 Çok Uygun Fiyatıyla Tanıtıldı

Realme’nin beklenen akıllı bilekliği tanıtıldı. Gelişmiş özelliklere sahip olan Realme Band 2 uygun fiyatıyla tüketicilerin ilgisini çekecek.

Realme’nin en yeni giyilebilir ürünü olan Realme Band 2 artık resmi. Öncül modeline göre daha büyük ekran ve gelişmiş özelliklere sahip olan akıllı bileklik uygun fiyat yapısını ise korumayı sürdürüyor. Realme Band2’de 1.4 inç büyüklüğünde dokunmatik TFT LCD ekran yer alıyor. Önceki modelde yer alan 0.96 inçlik ekrana kıyasla çok daha iyi bir panelle karşı karşıyayız. 500 nit parlaklığa erişebilen ekran da spor modlarını kontrol etmek ve bildirimleri yönetmek çok daha kolay.

Realme Band2’nin önemli özellikleri arasında kandaki oksijen seviyesini ölçen SpO2 sensör yer bulunuyor. uyku izleme sensörü ve normal kalp atış hızı sensörü gibi bir dizi sağlık ve fitness tabanlı özellikler de bulunuyor.

Akıllı bileklikte yürüyüş, koşma, bisiklete binme, yüzme ve daha pek çok egzersiz modunu desteği yer almakta. Dikdörtgen bir formada olan Realme Band2’nin içerisinde 204 mAh büyüklüğünde bir pil yer alıyor. 10 güne kadar kullanım süresi sunabilen bileklikte ayrıca 50 metreye kadar su direnci sağlanmakta. İçerisinde 50 saat yüzü bulunan akıllı bileklik çok yakında Türkiye pazarına  giriş yapacaktır. İlk etapta Malezya’da tüketicilerle buluşan akıllı bilekliğin fiyatı sadece 34 dolar olarak açıklandı.

Realme Band2’nin yurt dışı fiyatı göz önüne alındığında akıllı bilekliğin Huawei Band 6’dan uygun fiyatlı olacağını söyleyebiliriz. fiyat beklentimiz 450 TL seviyesi.

Realme Band 2

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu