Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10T Tanıdık Bir Tasarımla Geliyor, İşte Özellikleri


OnePlus 10T tasarımı netlik kazanmış durumda. Telefon, OPPO Reno 8 serisine benzer bir görünümde çıkış yapacak. İşte özellikler…

OnePlus’ın önümüzdeki haftalarda OnePlus 10T akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. OnePlus 10T’nin şirketin 2022 için planladığı tek amiral gemisi olduğu söyleniyor. Popüler sızıntı kaynağı Digital Chat Station, mikro blog sitesi Weibo’da tanıtımı yaklaşan OnePlus 10T’nin görüntülerini ve temel özelliklerini paylaştı.

Yayınlanan görüntüler OnePlus 10T’nin beyaz, siyah ve nane yeşili olmak üzere üç renk seçeneğiyle geleceğini gösteriyor. Yayınlanan görüntüler, OnePlus’ın amiral gemisi telefonunun OPPO Reno 8 serisini referans alacağını gösteriyor.

OnePlus 10T Başlıca Özellikleri

OnePlus 10T’de 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran yer alacak. Bu ekran 120Hz tarama hızı ve HDR10+ desteğiyle geliyor. 10T’nin bu özel ekranın üzerinde merkeze konumlandırılmış bir ön kamera olacak.

OnePlus 10T’ye beklendiği gibi Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. TSMC tarafından 4nm’de üretilen işlemci, Snapdragon 8 Gen 1’ye kıyasla yüzde 15 daha güçlü ve yüzde 30 daha verimli çalışıyor.

OnePlus 10T’de 1/1.5 inç büyüklüğünde 50 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör kullanılacak. Bu, OnePlus telefonlarda şu ana kadar kullanılan en büyük sensör olacak. telefonda ayrıca ultra geniş açılı ve 2 megapiksel arka kameralar göreceğiz.

Telefondaki en önemli yükseltmelerden biri de 150 watt hızlı şarj desteği olacak. OnePlus’ın en hızlı şarj olacak telefonunda pil ise 4.800 mAh büyüklüğünde olacak. Ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör, NFC ve Android 12, OxygenOS 12 telefondaki diğer özellikler olacak.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu