Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

Gardaşım Bir İhtiyacın Var mı? OnePlus 8 Pro Pil Testi…

OnePlus 8 ve Pro piyasaya mehter marşı eşliğinde giriş yaptı. Yalnız pil konusunda bir tuhaflık var. OnePlus 8, abisini sollamış.Çinli mobil teknoloji devi OnePlus son teknoloji harikası telefonu OnePlus 8 ve  OnePlus 8 Pro adıyla çıkardığı amiral gemisi telefonları yakın zamanlarda piyasaya sürdü. Ekran kalitesi ve 120Hz yenileme hızıyla diğer rakipleriyle kıyasıya kapışacak durumda. Ayrıca OnePlus şimdiye kadar en yüksek performanslı bataryayı bu seride kullandı. Ancak  8 Pro’nun yeni özellikleri bataryanın çabuk tükenmesine neden oluyor. 4510 mAh batarya, 30W hızlı şarj desteği ve kablosuz şarj özelliği iyle pil noktasında oldukça cazip bir ürün olduğunu söylemek mümkün.

"<yoastmark

Sadece tarayıcının kullanıldığı standart testte oldukça iyi bir performansının olduğunu söyleyebiliriz. Ancak 120Hz, 60Hz ile kıyaslandığında %10 daha çok pil tüketiyor. Bu oldukça iyi bir oran. Samsung S20 serisi ise aynı kıyaslamada %25 ila %30 arasında pil tüketiyor. Ancak ilginçtir ki uygun fiyatlı küçük kardeş, OnePlus 8 Pro‘ya kıyasla pil testinde daha başarılı.

YouTube izleme testi
YouTube izleme testi

Her ne kadar Samsung Galaxy S20 serisinden biraz geride olsa da OnePlus yine iyi bir performans gösteriyor. Daha yüksek performansla video izlemeyi sağlayan ekran ayarları devre dışı olduğu için fazla pil tüketmiyor. Ancak bu ayarlar açıldığında durumun ne olacağı bilinmiyor.

3D oyun testi
3D oyun testi

Oyun testinde ise OnePlus 8 Pro‘nun ipi göğüslediğini görüyoruz. PubG, Call of Duty, Fortnite gibi yüksek grafikli oyunlarda iPhone 11 Pro‘yu fersah fersah geride bırakarak adeta destan yazıyor. Bundan hareketle telefonun yüksek performans gerektiren yerlerde uçtuğunu fakat günlük kullanımda özellikleri oldukça fazla olduğu için daha dar alanda güç tüketiminin fazla olduğunu söyleyebiliriz. Yani OnePlus 8 Pro’nun denizi geçip derede boğulduğunu görüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu