Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus Zenfone 7 kendini gösterdi! 16 GB RAM nedir Asus?

Asus’un gel artık diye isyan ettiren telefonu Zenfone 7 bir gelecek tam gelecek. Asus amiral gemisinde 16 GB RAM’e yer verecek.

Telefon pazarında orta segmente odaklanan Asus, uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Zenfone 6‘dan sonra uzun bir ara veren Asus, şimdilerde bomba gibi bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Geekbench 5 testinde ortaya çıkan Zenfone 7, sunacağı özellikler ile rakiplerine taş çıkaracak gibi görünüyor.

Zenfone 7 özellikleri ile çıldırtacak!

Bildiğiniz gibi amiral gemisi modellerinde artık 12 GB RAM‘e alışmaya başlamıştık. Üst segmentte 2021 yılında standart haline geleceğini düşündüğümüz 12 GB RAM görünüşe göre Asus’u tatmin etmemiş. Asus, yeni telefonunda tam tamında 16 GB RAM kullanacak. Gücünü bu yılın amiral gemisi modelleri gibi Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak olan telefon, rakiplerine korku salacak.

Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 973 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 3346 puan alan telefonun şimdilik donanımsal diğer özellikleri bilinmiyor. Tahminlerimize göre; bu telefonda 90 Hz/120 Hz tazelemeli AMOLED panel kullanılacak. Bu panelde parmak izi okuyucusu da bulunacak.

Zenfone 7

Kamera konusunda ise Asus’un dörtlü veya üçlü kamera kurulumunu tercih edeceğini düşünüyoruz. Bu kameraların ana kamera + geniş açılı lens + portre lensi + makro lens olarak konumlandırılacağını düşünüyoruz. Ön tarafta ise minimumda 20 Megapiksellik kameranın yer almasını bekliyoruz.

Fiyat konusunda ise Asus’un diğer firmalar gibi maalesef ki mütevazi olamayacağını ve 999 dolardan aşağı fiyat istemeyeceğini belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu