Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 13 Ultra İçin Artık Takvimlerinizi İşaretleyebilirsiniz

Xiaomi 13 Ultra modelinin nisan ayında tanıtılacağı zaten resmi olarak duyuruldu. Bir perakendeci şimdi merak edilen tarihi ortaya çıkardı.

Xiaomi ve Leica, Xiaomi 13 Ultra‘nın nisan ayı içerisinde tanıtılacağını resmi olarak onayladı. Xiaomi’yi en üst segmette temsil edecek telefonun yeni bir kamera sistemi taşıması beklenirken, hem tasarım hem de donanım tarafındaki yükseltmeler uzun süredir büyük heyecana neden oluyor. Xiaomi, resmi duyuru tarihini henüz açıklamasa da, Çin’deki bir perakendeci Xiaomi 13 Ultra modelinin duyurunu tarihini netleştirdi. Çevrimiçi perakendeciye göre Xiaomi’nin heyecanla beklenen amiral gemisi telefonu 18 Nisan’da yerel saatle 19.00’da tanıtılacak.

Xiaomi 13 serisi ve Xiaomi 12S Ultra olduğu gibi bu modelde Leica ile işbirliği sürecek. Hatta telefonun, efsanevi kamera üreticisinin fotoğrafçılık yeteneklerinde en ileri teknolojisine sahip olacak. Xiaomi 13 Ultra’nın ayrıca öncülünden farklı olarak küresel çapta satışa sunulacağı bildirildi.

Öte yandan yakın zamanlı bir haberde Xiaomi 13 Ultra’nın bir USB 3.x bağlantı bağlantı noktasıyla geleceği belirtildi. Eğer bu doğru çıkarsa ilk kez bir Xiaomi telefonda USB 3.0 standardına geçiş yapılmış olacak.

Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak telefonda işlemci birimi LPDDR5x RAM ve UFS 4.1 depolama ile desteklenecek. Dört adet 50 megapiksel arka kameranın (Ana, ultra geniş açılı, telefoto ve periskop) eşlik edeceği telefonda önemli gelişmelerden biri de 90 watt kablolu hızlı şarj desteği olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu