Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknolojiZTE

Nubia vites arttırdı! Nubia Play tanıtıma hazırlanıyor! Play derken?


Global pazarda adından söz ettirmeye başlayan ve logosunu da değiştiren Çinli üretici Nubia yeni oyuncu telefonu Nubia Play tanııtımına hazırlanıyor.

Nubia, özellikle Çin pazarında çok sevilen bir markadır. Globalleşme çabası neticesinde Nubia geçtiğimiz hafta yaptığı bir tanıtım ile logo değişikliğine gittiğini duyurdu. Zira bir önceki logoda latin harfler kullanılmadığı için görenler markanın ismini okuyamıyordu. Globalleşme adına ciddi anlamda uğraş veren üretici yine geçtiğimiz hafta içinde Nubia Red Magic 3 5G modelini  574 $ / 579 € / 539 £  fiyatlandırma ile global pazarda satışa sundu. Bugün ise bir açıklama daha geldi ve Nubia Play adında bir telefon tanıtımı daha yapılacağı resmen açıklandı.

Gelen bilgilere göre daha uygun fiyatlı bir oyuncu telefonu hazırlayan Nubia’nın yeni telefonu ile özellikle genç ve ergen kullanıcıları hedef alacağı belirtiliyor. Bu noktada telefon ile ilgili henüz net bilgiler yer almıyor ama ortaya çıkan tanıtım afişine göre Nubia 23 Nisan tarihinde bir  lansman ile yeni telefonunu tanıtacak.

Bu telefonun Snapdragon 865 yonga seti ile gelmesini kesinlikle beklemiyoruz. Telefonun 5G desteği olması ve Nubia’nın da Qualcomm ile yakınlığını bildiğimiz için yeni telefonda Snapdragon 765G yonga seti kullanılacağını düşünüyoruz. Çinli bazı kaynaklar ise telefonda MediaTek‘in yeni nesil Dimensty 800 yonga setinin kullanılacağını söylüyor.

Telefon bize ne sunacak bunu kısa sürede öğreneceğiz. Bakalım Nubia Türkiye pazarında neye karar verecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu