Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Nanoleaf Yeni Ürünler ile Geceyi Aydınlatıyor

Işıklandırma konusunda uzman isimlerden olan Nanoleaf, yeni ürünlerini tanıttı. Sonic tutkunları bu ürünlere bayılacak.

Nanoleaf evleri ışıklandırmaya devam ediyor. Akıllı ışık sistemleri konusunda uzman isimlerden olan firma, yeni ürünlerini tanıttı. Üç farklı modelden oluşan bu ürünler farklı tarzlara hitap etmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İlk öne çıkan ürünümüz Canvas oluyor. Bildiğiniz gibi bu firmanın ilk ürünü üçgen yapıdaydı. Bu sefer firma şekil değiştiriyor ve kare forma geçiş yapıyor.

Canvas’ın en güzel özelliği ise dokunmatik olması. Evet duvara yapıştırdığınız panellere dokunarak ışıkları açıp kapatabiliyorsunuz. iOS ve Android platformlarında yer alan uygulaması sayesinde renkleri ve parlaklığı dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bu paneller, sunduğu aydınlatma ile de ön plana çıkıyor. Sensörleri sayesinde çalan müziğe göre renk değiştirebilen özelliğe de sahip olan Canvas, firmanın sevilen ürünleri arasında yer alacak gibi görünüyor.

İkinci ürünümüze ise ampül oluyor. E27 olarak geçen bu ampül normal bildiğimiz ampül görünümüne sahip. Oldukça şık bir yapıda olan E27 yine Nanoleaf uygulaması ile kontrol edilebiliyor. RGB renk paletini destekleyen bu ampülün ışık saçma konusunda maalesef ki farklı renklerde yeterli performans sergileyemeyeceği söyleniyor. Bu ürünü masada kullanmak oldukça mantıklı olacak gibi görünüyor.

Son ürünümüz ise Sonic 2 için geliştirilen kit oluyor. Nanoleaf’in Sonic 2 filmi için geliştirmiş olduğu bu set sayesinde üç farklı Sonic karakterini duvarınıza yapıştırabiliyorsunuz. Sonic, Knuckles ve Tails karakterlerini yönergeleri uygulayarak monte edebiliyorsunuz. Keşke bu sette tüm karakterleri aynı anda yapabilecek kadar parça yer alsaydı demekten kendimizi alıkoyamıyoruz.

Tabii isterseniz Sonic seti dilediğiniz gibi de monte edebiliyorsunuz. Ancak bizce bu seti direkt Sonic temalı yapmak daha mantıklı olacak. Bu ürünler şimdilik Avrupa pazarında satılıyor. Ancak çok yakında Apple Store sayesinde ülkemize de geleceğini düşünüyoruz.

Nanoleaf

Eğer evinizi bu tip akıllı ürünler ile dekor etmek istiyorsanız, Nanoleaf’in ülkemize yeni ürünlerini getirmesini beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Apple Gizlilik Yüzünden Yeni Ürün Çıkaramıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu