GenelGüncel Teknoloji HaberleriİnternetMobirollerTeknoloji

Vodafone WiFi paylaşımı için para alacak mı? İşte açıklama!

Bugün sizlerle bir haber paylaştık ve Turkcell‘in WiFi Hotspot paylaşımı için 9 TL ücret talep edeceğini belirttik. Bugün yapılan açıklama ile bunun kesinleşmesi üzerine durumu eleştiren bir haber yazdık ve bunu da hemen yazının altındaki linkte sizlerle paylaştık.

Yaptığımız haberde hotspot olarak kullanılan telefon internetinden Vodafone ve Türk Telekom‘un para alıp almayacağını da resmen sorduk. Vodafone Türkiye bu konuda bizlere bir açıklama gönderdi ve yüreklere resmen su serpti.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Vodafone WiFi paylaşımı için ücret almayacak!

Vodafone Türkiye’nin yaptığı açıklama şu şeklide;

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılarından ücret talep etmiyor. Vodafone kullanıcıları, herhangi bir ek ödeme yapmaksızın hücresel internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşmayı sağlayan ‘kişisel erişim noktası’ özelliği kullanmaya devam ediyor.

Bu noktada Türk Telekom‘un açıklaması geldiğinde de sizlerle paylaşıyor olacağız ama bu noktada bizce Turkcell tek başına kalacak ve bu saçma sapan ücret talebinden de vazgeçecektir diye düşünüyoruz!

Wi-Fi paylaşımı artık paralı! Turkcell açtı kapıyı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu