Akıllı TelefonAndroidGenelLG

LG G6 modüler yapıya sahip olacak mı?


Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından birisi olan LG, ülkemiz pazarında oldukça önemli bir yere sahip. Bu yıl yapılan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan G5 bizce tanıtım tarihi açısından yanlış bir zamanda ortaya çıktı. Zira G5 lansmanından birkaç saat sonra Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge tanıtıldı. Her zaman söylediğimizi tekrar edelim; LG, G5‘i Ocak ayından yapılan CES 2016’da tanıtmış olsaydı daha büyük bir avantaja sahip olabilirdi. Galaxy Note 7‘nin başına gelenlerden sonra Android ekosisteminde büyük bir sessizlik var. LG Türkiye‘nin V20 konusunda halen bir karar vermemesi gözlerin LG G6 çevrilmesine sebep oldu.

LG G6
LG G6

Bildiğiniz gibi LG yeni amiral gemisi G5‘te Friends adını verdiği bazı aparatlar kullandı. Telefonun alt kapağı çıkıyordu ve buraya istersek CamPlus istersek de Hi-Fi Plus adı verilen aparatı takıyorduk. Böylece telefonumuz farklı özelliklere kavuşuyordu. G5 lansmanında LG Türkiye Mobil Direktörü Ufuk GÜRSOY‘a bu aparatlar bundan sonraki modellerde (V20 ve G6’yı kastederek) kullanılacak mı? diye bir soru yöneltmiştim. Bugün gelen bilgiler, aslında o gün sorduğum soruyu cevaplar nitelikte.

Bugün gelen bilgi LG‘nin yeni nesil amiral gemisi G6‘da tüm bu arkadaşlarına sırtını döneceğini doğruluyor. Zaten V20‘de bunların kullanılmaması bizlerde bu algıyı doğurmuştu ama gelen son bilgiler artık LG‘nin bu ekosistemden vazgeçeceğini gösteriyor. Bakalım LG G6 ile bizlere ne sunacak?

Huawei P9 Lite Video İnceleme

20161020_081813

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu