Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Serisi Ortaya Çıktı! İşte Son Hali!

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 14 serisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de telefonun son hali ortaya çıktı.

Aksesuar üreticisi tarafından yayınlanan iPhone 14’ün üç boyutlu modellerinin yeni şematik görüntüleri bugün ortaya çıktı. Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 14 serisi bu sefer farklı yenilikler sunarak birbirinden ayrışacak. Artık Apple, Pro ile ana modeller arasında farkı bariz bir şekilde ortaya koyacak. Pro serisinin tasarımı, ekranı, kamerası ve işlemcisi bile ana modelden çok daha iyi olacak.

Gelen bilgilere göre iPhone 14 Pro 6.1 inç büyüklüğünde ve Pro Max ise 6.7 inç büyüklüğünde OLED panele sahip olacak. Bu panelin 120 Hz tazelemeye sahip olacağını belirtelim. Ana modellere bakacak olursak yine 6.1 inç ve 6.7 inçlik modeller göreceğiz. Yani anlayacağınız bu yıl mini model yerine Max model olacak.

Kaynak, iPhone 14 Pro ve Pro Max’in önemli ölçüde daha büyük kamera modüllerine sahip olacağını doğruluyor. Bunun nedeni, 12 megapiksel modülün yerini alması gereken yeni bir 48 megapiksel sensörün kullanılmasıydı. Yeni sensör eskisinden yüzde 35 daha büyük olacak.

Ayrıca 7P lensin yüksekliği yüzde 5-10 oranında artacak. iPhone 14 ve 14 Max, her birinde yalnızca iki kamera modülü bulunan nispeten daha küçük kamera çıkıntılarına sahip olacak. Çentik konusunda ise Pro modellerinde büyük bir gelişim göreceğiz.

iPhone 14 Serisi

iPhone 14 Pro ve Pro Max, Samsung ve LG’den satın alınacak 120Hz ekranların yanı sıra Apple A16 yonga seti ile gelecek. Ana ve Max model ise Apple A15 Bionic yonga setinden gücünü alacak. Ancak bu yonga setinin iPhone 13’ten bir tık hızlı olması bekleniyor. RAM tarafında ise ana modeller 4 GB RAM, Pro modeller ise 6 GB RAM ile karşımıza çıkacak.

iPhone 14 Pro En Net Hali ile Karşımızda! iPhone 13 Pro Alanlar Şu An Ağlıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu