Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothing

Nothing Phone 1, Eşsiz Tasarımıyla Karşınızda!


Nothing Phone 1, bir sana eseri gibi İsviçre’de sergilendi. Eşsiz bir tasarıma sahip olan telefon temmuz ayı içerisinde tanıtılacak.

Bir süreden beridir resmi paylaşımlara konu olan Nothing Phone 1,  İsviçre’deki Art Basel sırasında özel bir kitleye gösterildi. Şirket, 400’ün üzerinde bileşenden oluşan benzersiz bir mekanik tasarıma sahip şeffaf arka yüze sahip telefonun bazı görsellerini de yayınlandı.

Akıllı telefon %100 geri dönüştürülmüş alüminyum çerçeveye sahip. Bu telefonu hafif ve sağlam kılıyor. Ayrıca Nothing Phone 1’in %50’den fazlası biyo-tabanlı veya satış sonrası geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşuyor.

Nothing’in CEO’su ve Kurucu Ortağı Carl Pei benzersiz bir dizayna sahip telefon için “Nothing Phone 1 içgüdüsel olarak tasarlandı, kendimize ve daha da önemlisi sevdiklerimizle paylaşmaktan gurur duyacağımız bir ürün oldu. İnsanların bunu deneyimlemeye başlaması için sabırsızım.” değerlendirmesinde bulundu.

Nothing Phone 1’i farklı kılan şeffaf arka yüzeyi ve burada kullanılan LED ışıklandırmalar. Kamera etrafında ve başka yerlerde LED ışıklandırmalar mevcut. Bunlar ayrıca Ayarlar menüsünden kontrol edilebilecek.

Nothing Phone 1’de iPhone benzeri anten bantları göze çarpıyor. Üst kısımda gürültü engelleyici mikrofon, yan tarafta ise ses tuşları dikkat çekiyor. Güç düğmesi telefonun sağ tarafında. Alt kısımda SIM yuvası, USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası bulunuyor. Telefonda 3.5 mm kulaklık girişi bulunmuyor. Ayrıca arka bölümde kablosuz şarj bobinini görebiliyorsunuz.

Nothing Phone 1 Başlıca Özellikleri

  • 6,55 inç büyüklüğünde Full HD+ OLED ekran, 90Hz yenileme hızı
  • Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemci
  • 8GB RAM, 128GB depolama
  • 4.500mAh pil, 45W hızlı şarj
  • Çift arka kamera
  •  Android 12 tabanlı Nothing OS kullanıcı arayüzü

Nothing Phone LED Şeritler ile Gelecek

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu