Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Mate 60’ın Kamera Özellikleri Belli Oldu

Huawei Mate 60 serisi hakkında sızıntılar sürürken, son olarak standart modelin üçlü kamera ayrıntıları belli oldu.

Huawei, yeni nesil amiral gemisi Mate 60 serisini bu yılın sonlarında piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son sızıntılar seride bazı dikkate değer değişiklikler olacağını gösteriyor. Bu değişikliklerin başında ön tarafında Apple benzeri bir Dynamic Island oyuğunun kullanılacak olması. Yeni serinin birçok özelliği şimdiden su yüzüne çıkmaya başladı ve yakın zamanda yapılan bir gelişmede, önemli bir sızıntı kaynağı standart Mate 60’ın kamera ayrıntılarını paylaştı.

Digital Chat Station’a göre Huawei Mate 60’ın arkasında 50 MP’lik ana kameraya sahip üçlü bir kamera birimi olacak. Ana kameraya ayrıca ultra geniş açılı ve bir de telefoto kamera eşlik edecek. Hatırlayalım Mate 50 modelinde de benzer bir kamera yapılandırması tercih edildi.

Mate 60‘ın selefi ile aynı kameralara sahip olma ihtimali olsa da Huawei, XMAGE teknolojisi ile bazı iyileştirmeler getirebilir. DCS ayrıca, Mate 60’ın boyutlarının, 161,5 mm yükseklik, 76,1 mm genişlik ve 7,98 mm derinlik şeklinde olduğunu aktardı. 206 gram ağırlığında olacak telefonun öncülü olam Mate 50’ye benzeyeceği de gelen bilgiler arasında.

Huawei Mate 60’ta ayrıca 1,5K çözünürlük ve 120Hz tarama hızı sunan 6,7 inç büyüklüğünde düz bir OLED ekran yer alacak.

Öte yandan Donanımhaber‘de yer alan bir haberde Mate 60’ın bir render görüntüsü paylaşıldı. Arka kısımda, ”XMAGE” etiketi, bir adet led flaş ve üçlü kamera kurulumu konumlandırılmış. Bunlar kuvvetle muhtemel birincil, geniş açı ve periskop olacak. Çerçevenin sol bölümüne ise güç ve ses açma tuşları eşlik ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu