Popüler

Dilan Polat Bir Darbe de Spotify’dan Yedi!

Dilan Polat Enerji şarkısı Spotify'dan bilinmeyen bir nedenden dolayı kaldırıldı. Şarkı sadece YouTube üzerinden ulaşılabiliyor.

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, sosyal medyanın dilinden bir türlü düşmüyor. Kısa süre önce vergi kaçırmak ve kara para aklamak gibi iddialar ile tutuklanan ünlü isimlere bir darbe de Spotify’dan geldi. Dilan Polat’ın saece Youtube’da bile 96 milyon izlenen popüler şarkısı Enerji, platformdan kaldırıldı.

Enerji Şarkısı Spotify’dan Kaldırıldı

Spotify, bilinmeyen bir nedenle Dilan Polat tarafından yayınlanan Enerji şarkısını platformdan kaldırdı. Bugüne kadar erişilebilir olan şarkı şu anda dinlenemiyor. Buna rağmen bu “destansı” eseri dinlemek isterseniz, YouTube üzerinden hala ulaşılabiliyor.

Asıl merak edilen konu ise şarkının kim tarafından ve neden kaldırıldığı. Bildiğimiz kadarıyla Spotify’ın adı suçla anılan bireylere karşı uyguladığı bir ahlak politikası yok. Durum böyle olsaydı Amerikalı rapçilerin yarısı piyasada olmazdı. Benzer bir şekilde Polat çiftinin de telefon ve bilgisayar erişimleri yok. Yani isteseler de şarkıyı kendileri kaldırmış olamazlar.

Durum gizemini korurken, iki “başarılı” iş insanı hakkındaki skandalların da ardı arkası kesilmiyor. Örneğin Engin Polat’a ifadesinde hesaptan çıkarılan paraların akıbeti sorulduğunda, aile üyelerine harçlık olsun diye gönderdiğini iddia etti. Peki kim bu Dilan Polat?

Dilan Polat Kimdir?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babasını 2014 yılında, annesini ise 2015 yılında kaybetti. Babası iş adamıydı ve Polat’ın 2 kardeşi daha var. Polat, iş hayatına doğum fotoğrafçılığı yaparak başladı. Bu alanda birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. 2017 yılında ise ablasıyla birlikte Dilan Polat Güzellik Merkezleri’ni kurdu. Güzellik merkezleri kısa sürede büyük bir başarı elde etti ve Türkiye’nin birçok şehrinde şubeler açtı. Polat, sosyal medya platformlarında da oldukça aktif bir isim.

Instagram’da 5 milyondan fazla takipçisi bulunan Polat, paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Yaptığı paylaşımlarda genellikle lüks yaşantısını ve güzellik merkezlerinden gelen müşterilerle olan deneyimlerini paylaşıyor. Polat, 2023 yılında eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Polat’ın üzerine kayıtlı 14 mal varlığına el konuldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu