Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG 2018 3. çeyrek sonuçları yine bildiğimiz gibi! “Bu LG adam olmayacak!!!”

Geçtiğimiz günlerde bir LG iş ortağına kullandığım “Bu LG adam olmayacak” deyişini bu haberi başlığında da kullandık zira üretici bir türlü doğruyu göremiyor. Mobil pazarda her daim inovasyonları ile farklılaşmayı bilen Güney Koreli üretici doğruyu yapamama konusunda master of the master yapmış durumda. Bunun sebeplerini ve en önemlisi sonuçlarının değerlendirmesini binlerce dolar kazanan çalışanlara ve içerik ortaklarına bırakıyoruz ve bugün açıklanan LG 2018 3. çeyrek sonuçları ile ilgili ilk bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

LG 2018 3. çeyrek sonuçları açıklandı!

LG’de mobil bölüm hariç her bölüm kar elde ediyor ve oldukça da yüksek oranalarda kar gerçekleştiriyorlar. Örneğin Ev Aletleri bölümü 4,33 milyar dolar satış ve 365 milyon dolar kar elde ederken Tv ve Ev Eğlenceleri Bölümü 3,31 milyar dolarlık satış elde etti. Taşıt Bileşenleri Bölümü ise tüm gelirlerini %41 oranında arttırdı. Oysaki mobil tarafta 130 milyon dolarlık zarar açıklandı. LG V40’ın tanıtılması ve tatil sezonunun da başlaması ile birlikte LG’nin son çeyrekte ciddi anlamda toparlayacağı da gelen raporlar arasında.

LG ve DxOMark!

LG umarız bu durumu kendi lehine çevirmeyi başarabilir. DxOMark gibi siteler LG G7 gibi bir telefona 83 puan verip bu telefonu Galaxy S6 edge ile aynı seviyede gösteriyor ve üretici de buna cevap veremiyorsa; daha çok zarar edecek diye düşünüyoruz. LG’nin anlamadığı tek şey kötü şöhretini yok etmesi gerektiğidir. LG CEO’suna hangi pembe tablo çiziliyor bilemiyoruz ama kullanıcıların LG almaktan korkmamalarını sağlamak gerekiyor sayın CEO…

https://www.teknoburada.net/2018/10/21/lg-g7-dxomark-puani-belli-oldu-parayi-vermeyen-dudugu-calamaz/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu