Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Watch S1 Apple Watch’a Rakip Olmaya Geldi

Xiaomi yeni bombalarını patlamaya devam ediyor. Şimdi de Apple Watch rakibi Xiaomi Watch S1 tanıtıldı. İşte özellikleri ve fiyatı.

Xiaomi, bugünkü büyük sunumunda klasik bir tasarıma sahip olan ve bir takım elbise için oldukça uygun olan yeni akıllı saati Xiaomi Watch S1 modelini resmi olarak duyurdu. Xiaomi 12’den sonra yeniliklerini tam gaz tanıtmaya devam eden Çinli teknoloji devi, yeni akıllı saati ile Apple Watch’a rakip olacak gibi görünüyor.

Xiaomi Watch S1 özellikleri ve fiyatı

Cihazın gövdesi paslanmaz çelikten yapılıyor. Saat Mohs ölçeğinde 9 sertliğe sahip safir camla kaplanmış yuvarlak 1.43 inç AMOLED ekran ile geliyor. Saat, mavi ve kahverengi deri kayış veya silikon siyah kayış ile sunuluyor.

Xiaomi’nin akıllı saati, 117 spor modunu destekliyor. Yakınınızda bir akıllı telefonunuz olduğunda Bluetooth üzerinden arama yapmanızı sağlıyor. Dahili bir kalp atış hızı sensörü, kandaki oksijen seviyesini belirleme, uyku kalitesini izleme işlevi de bu modelde yer alıyor. Cihaz nem girişine karşı korumalı. Ayrıca 5 ATM’ye kadar su geçirmez özelliği, NFC ve GPS modülü de saatte yer alıyor.

Xiaomi Watch S1

Normal kullanımda şarj olmadan 12 güne kadar ve bekleme modunda 24 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Bu canavarın fiyatı ise 170 dolardan başlıyor. Xiaomi 12 ile aynı anda satışa sunulacak olan akıllı saatin Türkiye pazarına da uğrayacağını düşünüyoruz. 2022’nin ilk çeyreğinde Avrupa pazarına açılması beklenen bu saat bakalım Apple Watch’un pazar payını işgal edebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu