AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Çok Seveceğiniz Bir Özelliğe Kavuşuyor

WhatsApp’a yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Şimdi de WhatsApp mesajlara tepki verme özelliğine kavuşacak. İşte detaylar.

WhatsApp’ın mesaj tepkileri adı verilen yeni bir mesajlaşma özelliği üzerinde çalıştığı bugün ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde diğer mesajlaşma uygulamalarında olduğu gibi mesajlara emojiler ile tepki verebileceksiniz. Bir mesaja alıntı yaparak ve ardından yanıt olarak emoji göndererek tepki vermek her zaman mümkün olsa da, mesaj tepkileri, WhatsApp kullanıcıları için deneyimi çok daha akıcı hale getirecek.

Instagram, Twitter, Signal, Slack ve Facebook Messenger gibi uygulamalar uzun süredir mesaj tepkileri sunuyor. Bu yüzden WhatsApp burada rekabeti yakalamaya çalışıyor. WhatsApp’taki mesaj tepkileri WABetainfo tarafından tespit edildi. Instagram DM’ye benzer şekilde, WhatsApp kullanıcıları, bu özellik kullanıcılara sunulduğunda bireysel mesajlara emoji ifadelerini kullanabilecek.

WABetainfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, kullanıcıların tepkileri görebilmeleri için WhatsApp’ın en son sürümünü çalıştırmaları gerektiğini gösteriyor. Birinin mesajına tepki verirseniz ve o kişi eski bir sürümdeyse, WhatsApp uygulamasını güncellemelerini söyleyen bir mesaj alacak.

WhatsApp

Bu özelliğin ne zaman son kullanıcılara sunulacağı henüz bilinmiyor. İlk olarak Android kullanıcıları üzerinde test edilen bu özellik yakında iPhone kullanıcılarına da gelecek. Yakında iPad uygulamasını da duyuracak olan WhatsApp’ın yeni özelliklerine hız kesmeden devam edeceği açıkça ortada.

Gizlilik politikasından dolayı müşterilerini rakip platformlara kaptıran popüler mesajlaşma uygulaması, yenilikleri ile hem eski müşterilerini kazanmak hem de elindeki portföyünü tutmak istiyor. Rekabet her zaman iyidir ve son kullanıcıya olumlu bir şekilde yansır. WhatsApp’ın alanında rakipsiz olması özelliklerini damıtarak sunmasına neden olmuştu. Ancak firmanın yaptığı bir hata yeniliklerini hızlı bir şekilde sunmasına neden oldu. Bakalım ilerleyen dönemlerde WhatsApp’a ne gibi yeni özellikler eklenecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu