Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S9 Plus ve S9 için kamera güncellemesi yayınlandı


Samsung Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 şaşırtıcı bir şekilde kasım ayı içerisinde ikinci güncellemelerini almaya başladı. Peki ikinci güncelleme ne getiriyor?

Samsung’un Galaxy S9 modelleri kasım güvenlik düzeltme ekini alan ilk telefonlardan olurken, şirket şimdi geçen yılını tepe modelleri için yeni bir güncelleme daha başlattı. Galaxyclub.nl sitesinde yer alan habere gör güncellemeler  G960FXXU7CSK1 / G965FXXU7CSK1 sürüm numaralarını taşıyor, 179 MB büyüklüğünde ve OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanıyor.

Galaxy S9 Plus ve S9 şimdi daha iyi kameraya sahip

Kasım güvenlik düzeltmelerine ek olarak güncelleme kamera tarafında geliştirmeler de içeriyor. Yeni güncelleme her zaman olduğu gibi cihaz kararlılık geliştirmeleri ve böcek onarımları, yeni ve / veya geliştirilmiş özellikler, performans üzerinde başka iyileştirmeler de içeriyor.

Kameraya yeni özellikler getirildiğinden söz edilmiyor. Güncelleme size ulaştıysa bu gelişmelerin hangileri olduğunu yorumlar kısmından aktarabilirsiniz.

Avrupa’da henüz dağıtıma sunulan güncellemeyi dilerseniz Galaxy S9/S9 Plus telefonunuzda Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Samsung, Galaxy S9 serisi için bir yandan aylık güncellemeler yayınlamayı sürdürürken, diğer taraftan Android 10 / One UI 2.0 güncellemesini hazırlıyor. Şirkete yakın kaynaklara göre güncelleme kısa süre içerisinde beta programı kapsamında bazı ülkelerde kullanıma sunulacak. Benzer süreç aynı şekilde Galaxy Note 9 için de başlayacak. Ancak Android 10 güncellemesinin sözünü ettiğimiz bu telefonlar için 2019 yılında yayınlanmasına ihtimal verilmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu