Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Snapdragon 870 işlemcili bir telefon üzerine çalışıyor

Biraz önce aldığımız habere göre OPPO, Snapdragon 870 yonga setli bir telefon piyasaya sürecek. Ancak hızı Snapdragon 875’e pek yakın olmayacak.

Mobil pazarda yeni yıla hazırlık tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek yıl piyasaya sürülecek olan amiral gemisi modeller ile ilgili sızıntılarda dur durak bilmiyor. Bildiğiniz üzere Qualcomm, Aralık ayında yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 875‘i duyuracak. Bununla birlikte akıllı telefon üreticileri de bu işlemciyi önümüzdeki yılın Ocak ya da Şubat ayında telefonlarında kullanmaya başlayacak. Ancak öncesinde OPPO‘nun bizlere bir sürprizi olabilir. Çin’li teknoloji sitelerinin raporlarına göre OPPO, Snapdragon 870 yonga seti ile donatılan bir akıllı telefon piyasaya sürebilir.

Snapdragon 865 Plus‘dan daha güçlü, Snapdragon 875‘den ise daha düşük bir performansa sahip olması beklenen Snapdragon 870 yonga seti, iddialara göre saatte 3.2 GHz civarlarında çalışacak. Hatırlarsınız Qualcomm, Snapdragon 875 yonga setinin daha ucuz versiyonlarını da piyasaya süreceğini belirtmişti. Bu yüzden de OPPO, bizlere düşük fiyatlı ve performans canavarı bir telefon sunabilir.

Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda PERM00 model numarasına sahip bir OPPO telefonu, TENAA sitesini ziyaret etti. TENNA’nın raporuna göre bu akıllı telefon; 162.2 x 75.1 x 9.1 mm boyutlarında 6.5 inç FHD Plus bir ekran ile donatılacak. Çin’de resmiyet kazanması beklenen bu cihaz aynı zamanda, 6/8GB RAM ve 128/256GB da hafıza seçeneklerine sahip olacak. Ayrıca bir günü rahatlıkla çıkarmanıza olanak tanıyan 4.900 mAh’de bir pile yer verilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu