Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Aman Tanrım Bu Da Oldu! Ne Yaptın Sen Xiaomi?

Dünya çapında üç numaralı akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi yeni bir rekor ile gündeme geldi. Xiaomi Redmi serisi 200 milyon satış sayısını geride bıraktı.

Hem akıllı telefonları hem de televizyon modelleri ile haberlerimize defalarca kez konuk olan Xiaomi yine baş köşede oturuyor. Çin’in en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Xiaomi akıllı telefon piyasasındaki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. Redmi serisi ile hem ülkemizde hem de dünyada yüksek ses getiren teknoloji devi başarıdan başarıya koşuyor. Xiaomi Redmi serisi satışları ile dudakları uçuklattı.X

Xiaomi Redmi serisi piyasaya çıktığı günden bu yana istikrarlı bir şekilde sattı ve kullanıcılardan beklenen ilgiyi gördü. Hem performansı hem de aldığı güncellemeler ile teknolojiyi bizlere daha yakından tanıma fırsatı veren şirket, her güncellemesinde de bazı yeniliklere imza attı. Hala günümüzde güncellemeler üzerinde çalışmaya devam eden teknoloji şirketi diğer bir yandan da kasasını parayla doldurmaya devam ediyor.

Xiaomi Redmi
Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi Deli Gibi Satıyor

Xiaomi şu sıralar Mi 11 serisi ile gündemden düşmezken çarpıcı bir gerçek ile de gündeme geldi. Edindiğimiz güncel bilgilere göre teknoloji devinin Redmi serisi 200 milyon adet satış sayısını geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl dünyanın 3’ncü en büyük telefon üreticisi unvanına ulaşan marka Huawei’den Android desteğinin çekilmesi ile de hızla yükselişe geçti.

Şuanda 10 pazarda 1 numaralı, 36 pazarda 3 numaralı telefon üreticisi olan Xiaomi, 2020 yılının 3’ncü çeyreğinde yıllık %3.639’luk etkileyici bir büyümeye giden firma en hızlı büyüyen marka unvanına da ulaşmayı başardı. Xiaomi 2019’un 4’ncü çeyreği ile 2020’nin 3’ncü çeyreği arasında araştırma ve geliştirmeye 1.3 milyar dolar yatırım yaparak yüksek ses getirmişti. Eskiden üç dört gün süren 2.143 kamera testi günümüzde bir günde yapılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu