Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 9i Tasarımıyla Rakiplerine Taş Çıkarttı!

Şirketin uygun fiyatlı serilerinden olan realme 9i, yeni tasarımı ile birinci sınıf his vermeye geldi. İşte telefonun detayları.

Yakında piyasaya sürülmesi beklenen realme 9i, yeni vitrin görselleri ile gündemi salladı. Oldukça modern ve özgün bir tasarım sunan akıllı telefon, yeni detayları ile dikkatleri üstüne topladı bile. Cihazın ortaya çıkan yeni videosu, bize tasarımı hakkında yeni izlenimler veriyor ve gelin onlara bir göz atalım.

realme 9i Cezbetmeye Geliyor! Rakipleri Kıskandı Bile

Karbon çizgileri ile birlikte ilgi çekici olan arka kaplaması, üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapıyor. Kamera panelindeki metalik görünüm, akıllı telefonun hissini üst düzeye çıkarıyor. Köşelerine doğru olan kavisli tasarımı da üstüne tatlının üstüne sos oluyor diyebiliriz. 50 Megapiksel birincil kamerası, 2 Megapiksel derinlik ve 2 Megapiksel makro lensleri kamera kurulumunu tamamlıyor.

realme 9i

Tasarımın derinlerine baktığımızda alt kısımda bir hoparlör ızgarası, 3.5 mm ses jakı, USB-C bağlantı noktası ve bir mikrofon ile karşılaşıyoruz. Sol kısımda bir SIM kart slotu ve ses butonlarını görüyoruz ve sağ kısmın yanında ise parmak izi tarayıcılı bir güç tuşu beliriyor. Ön kısıma geldiğimize ise 16 Megapiksel delikli bir ön kamera ile karşılaşıyoruz. Genel hatlarıyla ön kısmının realme GT Neo2’ye benzediğini söyleyebiliriz. 6.59 inç IPS LCD FHD+ ekranı da 90Hz ekran yenileme hızı sunuyor.

realme 9i

Donanım özelliklerine geldiğimizde orta seviye Snapdragon 680 yonga seti ile karşılaşıyoruz. Yonga setine en yüksek 8 GB RAM ve 128 GB’a kadar yerel depolama destek sağlıyor. 5.000 mAh pili ise 33W hızlı şarjı destekliyor. Kutudan Android 11 tabanlı realme UI ile çıkan telefon, 10 Ocak’ta resmiyet kazanacak. Fiyat gibi yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu