Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobil Uygulamalar

Microsoft Launcher yeni özelliklere kavuştu


Microsoft’un şu sıralar bir Android üreticisinden pek de farkı yok. Galaxy S8/S8+’ın ardından Galaxy Note 8 satışlarını da başlatan yazılım devi, popüler ana ekran uygulaması Microsoft Launcher için kapsamlı bir güncelleme yayımladı.

Microsoft Launcher güncellendi

Microsoft hatırlayacak olursak ekim ayında hem isim değişikliği hem de görünüm tarafında yaptığı kapsamlı yeniliklerle Launcher (daha önce Arrow Launcher) uygulamasını Google Play Store’da kullanıma sunmuştu.

Halihazırda beta seviyesinde olan uygulama son güncelleme ile önemli yeniliklere kavuşurken, daha önce kullanıcılar tarafından rapor edilen birçok hata (özellikle uygulama çökmeleri) gideriliyor.

12 x 12 boyutunda uygulama sıralama, uygulamayı ilk kez kuracaklar için karşılama sayfasında yedekleme/depolama seçenekleri, uygulama fontlarında iyileştirmeler, beşten fazla uygulama desteği, alt bölümde her zaman gösterilen arama çubuğu, hava durumu ve saatte arayüz geliştirmeleri ve tema desteği güncelleme kapsamında yer alan başlıca yenilikler. Dilerseniz buradaki link aracılığıyla test kullanıcısı olabilir ve buradaki linkten launcher uygulamasını indirebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu