Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Huawei, Porsche Markasını Honor’a Verdi

Honor tarafı için haberler güzel. Her gün farklı bir konuda gelişen şirket, arkasına bu sefer ünlü Alman Porsche'yi aldı.


Söylentiydi, gerçek oldu. Huawei, artık resmen PORSCHE DESIGN ortaklığını eski markası Honor’a verdi. Huawei ve PORSCHE DESIGN ortaklığı uzunca yıllar süren, premium bir marka anlayışına destek veren bir ortaklıktı.

Daha önce de bahsettiğimiz üzere çiçeği burnunda teknoloji firması Honor için PORSCHE DESIGN ihtimali masadaydı. Görünüşe göre beklenen gerçekleşti ve ortaklık sağlandı. Ortaklığın sinyallerini şirketin CEO’su Weibo hesabı üzerinden vermişti, şimdi ise resmileşti.

Ortaklığın ilk meyvesi Magic 6 serisi ile gerçekleşebilir, aynı zamanda Magic V3 katlanabilir telefonu için PORSCHE DESIGN ihtimali de bulunuyor.

Bu ortaklık, şirketin prestijini bir üst konuma taşıyabilecek bir fırsatın kapılarını açacak. Biliyorsunuz ki Huawei de bu tarz ortaklıkların meyvesini fazlaca yedi. Fakat şirket artık kendi ayaklarının üstünde durmak istiyor de dış ortaklıkları olabildiğince azalttı. Artık şirket PORSCHE DESIGN yerine kendi lüks tasarım anlayışı olan ”ULTIMATE DESIGN”ı kullanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu