Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 17 5G ile ilgili ilk görsel ortaya çıktı! En ucuzu mu olacak?

Bir süredir haberlerini yaptığımız Meizu 17 5G ile ilgili bugün ilk görsel paylaşıldı. Peki telefon bize ne sunacak ve Türkiye’de ne zaman satılacak?

Meizu 16th ile ülkemizde ciddi bir popülarite yakalayan Meizu Türkiye pazarında resmi olarak temsil edilen Çinli üreticilerden birisi. Meizu Türkiye’de temsil ediliyor diyoruz ama bu  temsil distribütör üzerinden yürüyen bir sistem ve bundan dolayı da üretici OPPO gibi agresif olamıyor. GSM Operatörlerine giriş yapamayan Meizu üstüne üstlük bir de güncelleme verememesi ile ilgili eleştirilere maruz kalıyor. A101 ve intenet perakendecilerinden satış yapan ve bu noktada da fiyat ile fark yaratan Meizu 17 5G ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bize sorarsanız Meizu 16 ve Meizu 16th ile üretici beklemediği bir başarıya imza attı. Bununla birlikte Meizu X8 gibi modeller ile de bu başarıyı perçinledi ama yapması gereken daha birçok şey var. Bugün telefon ile yapılan hız testinin ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Meizu Technology’nin başkan yardımcısı Hua Hailiang, bilinmeyen bir akıllı telefondan 5G ağındaki hız ölçümünü gösteren bir ekran görüntüsünü paylaştı. Maksimum indirme hızı 556 Mbps/s ve 75.1 Mbps/s upload ve 20 ms‘lik bir gecikme skoruna sahip olan telefonun yeni nesil 5G destekli Meizu 17 olduğuna inanıyoruz.

Bildiğiniz gibi telefonda Snapdragon 865 yonga seti olacak ve gele bilgilere göre Mart ayında resmi tanıtımı yapılıp Nisan ayında da Çin‘de satışa sunulacak. Türkiye‘ye gelmesi ise Temmuz ayını bulabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu