Güncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknolojiWindows

Windows 10 20H2 duyuruldu! Daha hızlı bir Windows’a hazır mıyız?

Microsoft, daha hızlı ve güvenli Windows 10 deneyimi için Windows 10 20H2 sürümünü duyurdu. Peki, bu sürüm ne gibi yenilikler ile gelecek?

Yazılım devi Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 10 2004 sürümünü yayınlamıştı. Bir takım sorunlar ile gelen 2004 güncellemesinden sonra Microsoft elini taşın altına sokmuş ve güncellemeler ile sistemi toplamıştı. Microsoft bugün ise Windows 10 20H2 güncellemesini duyurdu.

Windows 10’a can suyu olacak olan bu sürüm ile sistemdeki tüm hatalar gideriliyor. Microsoft’un belirttiğine göre daha iyi performans ve “kalite” sunacak olan bu güncelleme ile Edge’e veda edeceğiz. Edge’in yerini Microsoft’un Chromium tabanlı tarayıcısı Microsoft Edge alacak.

2020 yılında 2004 diye güncelleme politikası izleyen Microsoft bu hamlesi ile kafa karışıklığı yaratmıştı. Microsoft bu karışıklığı önlemek için artık sürümlerini 20XX olarak isimlendirmeyeceğini açıkladı. 20HX şeklinde gidecek olan yeni güncellemeler bu yıl içerisinde kullanıcılara sunulacak.

Windows 10 20H2

Şimdilik Windows 10 Insider programına kayıtlı olanlara gönderilen bu güncellemenin son kullanıcıya Temmuz sonunda gelmesi bekleniyor. Bu güncelleme ile yenilikten çok hız ve stabiliteye odaklanacak olan Microsoft, 2020 yılında Windows 10’u daha sağlam hale getirecek gibi görünüyor.

macOS karşısında son güncellemeler ile birlikte büyük koz elde eden Microsoft cephesi, asıl büyük yeniliklerini önümüzdeki yıl sunacak. Windows 8 ve Windows 7’den desteğini çeken Microsoft, bu sayede sadece Windows 10’a odaklanacak. Bu sayede daha stabil ve hızlı bir işletim sistemi bizleri bekliyor olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu