Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiYazılım

Windows 11 İçin Yeni Güncelleme Çıktı! İşte Değişiklikler


Microsoft, Aralık ayı Salı yamasını kullanıma sunmaya başladı. Windows 11 için sunulan bu güncelleme, güvenlik iyileştirmelerine odaklanıyor.

Microsoft, Windows 10 ve Windows 11 sistemi için yeni güncellemelerini yayınlamaya devam ediyor. Şirket, biraz sorunlu olan Windows11 için düzeltmeler üzerine çalışırken, aynı zamanda mevcut Windows 10 sistemini de unutmuyor.

Kısa süre önce Microsoft, her zamanki gibi yeni bir Salı yamasını yayınladı. Windows11 için gelen bu güncelleme KB5008215 yapı numarasına dayanıyor.

Windows 11 KB5008215 güncellemesi çıktı

Microsoft’un yayınlamış olduğu KB5008215 yapı numaralı yeni Windows11 güncellemesi, Aralık ayının Salı yaması olarak geliyor. Değişiklik günlüğünde ise ne yazık ki çok fazla bir şey yok. Ancak şirket genel olarak hata düzeltmelerine odaklanıyor.

Windows 11

Güncelleme notlarına göre Windows 11’in yeni Salı yaması; Windows işletim sistemi için güvenlik ve gizlilik aylarını iyileştiriyor. Öte yandan Microsoft, bu güncellemeyle birlikte kalite iyileştirmeleri yaptığını da ifade ediyor.

Şirkete göre bu güncelleme, dahili işletim sistemi işlevselliğinde çeşitli güvenlik geliştirmeleri içeriyor. Ayrıca Microsoft bu güncelleme için herhangi bir ek sorun da belirtmedi.

Yukarıdaki değişikliklere ek olarak Microsoft, ayrıca hizmet yığın servisini de 22000.345 yapı numarasına yükseltti. Yeri gelmişken Servis yığını, bilmeyenler için belirtelim Windows güncellemesini yükleyen yardımcı bir programdır. Bu program ile Microsoft, sistem güncellemelerinin güvenilir bir şekilde dağıtılmasını sağlıyor.

Sizler de en güncel işletim sistemini deneyimlemek için, Windows ayarlarınızdan güncellemeyi kontrol edebilir ve son sürümü bilgisayarlarınıza kurabilirsiniz. Ayrıca deneyimlerinizi de forum bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu