Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobiroller

Meizu 16s Plus canlı fotoğrafları sızdı! Çentik yok, ekran deliği yok!


Meizu 16S Plus şirketin bu yıl amiral gemi segmentinde yeni temsilcisi olacak. Nisan ayında tanıtılacak telefonun son olarak canlı görüntüleri sızdırıldı. Bu görüntüler sayesinde 16S Plus’ın önden nasıl görüneceği artık kesinlik kazandı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Meizu16s modeller geçen seneki 16th telefonlarda olduğu gibi çentiksiz olacak. Üstelik telefonlar son dönemin trendlerinden olan ekran deliğinden de yoksun olacak. Meizu, 16th modellerinde kullanıcıların takdirini kazanan tasarım anlayışını sürdürüyor. Üstelik alt çene bu defa çok daha ince halde karşımıza çıkıyor. Üst kısımda ince çerçevede ön kamera ve hoparlör ahizesi yer alıyor.

16s Plus modelinde 6.76 inç büyüklüğünde Samsung üretimi Full HD + çözünürlüklü Super AMOLED ekran kullanılacak. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının eşlik edeceği telefona beklendiği gibi Snapdragon 855 işlemcisi güç verecek. Siyah ve beyaz renklerde tanıtılacak telefonun arkadaki üçlü kamerasında ana sensör 48 megapiksel çözünürlüklü olacak. Meizu, 16S Plus ile birlikte aynı gün 16S ve Meizu 16T (Turbo) telefonları da duyuracak.

Meizu 16S Plus
Meizu 16S Plus
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu