Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPlayStationSonyTeknoloji

PlayStation Plus fiyatı Türkiye’de zamlanıyor! Bu zamlar çok fena çok!

Sony’nin PlayStation 4 sahiplerine sunduğu PlayStation Plus hizmeti, Türkiye’de çok yakında zamlanacak. Bu fiyatlar çok can yakacak.

Türkiye‘de yaşanan olaylar sonrasında bir türlü sabitlenemeyen kurlar, yabancı firmaları harekete geçirdi. Kurdaki bu dalgalanmaları ilk hissettiren firma ise PlayStation oldu. PlayStation Türkiye ekibi bugün kullanıcılara gönderdiği mail ile PS Plus servisinin zamlanacağını resmi olarak açıkladı.

Aylık 23,99 TL olan PS Plus üyeliği 1 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 39.99 TL‘ye çıkacak. 16 TL birden zam yapan PlayStation ekibi, bu zamma gerekçe olarak pazar koşullarını gösteriyor. Bildiğiniz gibi Türkiye’de PS4 oyunlarının fiyatları İngiltere merkezine bağlı olarak düzenleniyor. An itibariyle 1 Sterlin’in 8 TL olduğunu ve İngiltere’de 1 aylık PS Plus’ın 6.99 Sterlin olduğunu düşünürsek bu zamlı fiyatın oldukça iyimser olduğunu söyleyebiliriz.

PlayStation Plus

Yabancı firmalar genellikle fiyat politikalarını 6 aylık ya da 1 yıllık olarak belirliyor. İlerleyen 6 ay içerisinde demek ki kurlardaki artışın devam etmesi veya düşmeyeceği ön görülüyor. Ayrıca geçtiğimiz aylarda yürürlüğe giren Dijital Hizmet Vergisi Kanunu’nu da göz önünde bulundurursak yeni fiyatlar hakkında pek de eleştiri yapamıyoruz…

PS Türkiye ekibinden gelen açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“1 Mayıs 2020’den itibaren Türkiye’deki PS Plus aboneliklerinin fiyatları, pazar koşulları nedeniyle yükselecektir.

  • PS Plus 12 aylık yinelenen ödeme planı 239,99 TL’ye yükselecektir.
  • PS Plus 3 aylık yinelenen ödeme planı 99,99 TL’ye yükselecektir.
  • PS Plus 1 aylık yinelenen ödeme planı 39,99 TL’ye yükselecektir.”
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu