Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

LG Velvet UI diğer modellere de geliyor!!! İşte o şanslı isimler…

Koreli Teknoloji devi LG, önümüzdeki günlerde Velvet UI arayüzünü daha düşük özellikli telefonlar için getirecek. İşte detaylar;

Akıllı telefon pazarının en eski şirketlerinden olan LG, 2020 yılını oldukça yoğun geçiriyor. Yeni akıllı telefonları ile Çin’li üreticilere karşı rekabet eden Koreli teknoloji devi, her bütçeye uygun modelleriyle pazarda boy göstermeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere LG, geçtiğimiz haftalarda ilginç bir tasarıma sahip Velvet modelini duyurmuştu. Şirket bununla birlikte LG UX arayüzünü de bırakarak LG Velvet için geliştirdiği yeni Velvet UI arayüzüne geçiş yaptı. Şimdi ise LG Electronics, Velvet için geliştirdiği bu arayüzünü, diğer bütçe dostu modeller içinde geleceğini belirtiyor.

LG’nin raporlarına göre Velvet arayüzü ilk olarak; Q51 ve Q61 modellerine gelecek. Q serisine ek olarak, V50 ThinQ, V50S ThinQ, V40 ThinQ, V35 ThinQ, G8 ThinQ ve G7 ThinQ gibi modellerde bu arayüze sahip olacak. Aslında LG’nin yeni kullanıcı arayüzünün,  LG UX’dan pek de bir farkı yok. İsim değişikliğinin yanı sıra sadece;  yeni kullanıcı arabirimi, bildirim çubuğu renk özelleştirmesi,  ses düzeyi ayarlama ayarları ve bir arama sırasında yeni açılır pencere gibi arayüzü gibi, birkaç özellik sunuluyor. Bunun dışında kayda değer çok fazla bir şey yok.

LG’nin eski modelleri, yeni arayüze geçirmesini nasıl buluyorsunuz? Şirketin sizce burada yapmak istediği asıl amaç nedir? Yorumlarda bizlere belirtiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu