Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Amazfit Band 5 BiM Mağazalarında Uygun Fiyattan Satışa Çıktı!

Şu sıralar uygun fiyatlı bir akıllı bileklik satın almak isteyenler Amazfit Band 5 modelini gözüne kestirebilir. Bileklik BİM mağazalarında..

Akıllı saat ve bilekliklere olan ilgi her geçen gün artıyor. Özellikle akıllı bilekliklerin sahip oldukları fiyatlar göz önüne alındığında ilginin daha fazla bu alana kaydığını söyleyebiliriz. Şu sıralar bir akıllı bileklik satın almayı düşünüyorsanız Amazfit Band 5 modelini değerlendirebilirsiniz. Amazfit’in yeni bilekliği Xiaomi’nin geçen yıl yaz ayında duyurduğu Mi Smart Band 5’in neredeyse ikiz kardeşi. İki bileklik birbirine çok benziyor, zira ikisi de Huami markası tarafından üretildi. Huawei giyilebilir ürünler kategorisinde Xiaomi’nin finanse ettiği markalar arasında.

Amazfit Band 5 Daha Fazlasını Sunuyor

Mi Smart Band 5 ile kıyaslandığında Amazfit Band5 modelinde iki önemli gelişme dikkat çekiyor. Bunlardaki ilki SpO2 sensörü. Bildiğiniz üzere bu sensör ile kandaki oksijen seviyesinin ölçülmesi mümkün.

Amazfit Band5 ayrıca nefes egzersizleri ve 11 spor modu ile birlikte gelir. Amazon Alexa desteğine sahip olan bilekliğe alarmları ve zamanlayıcıları ayarlamak için sesli komutlar verebilirsiniz. Bu da Mi Smart Band 5’te eksik olan başka bir özellik.

Amazfit Band5’te 45’ten fazla saat yüzüyle gelen 126×294 piksel çözünürlüğünde 1.1 inç büyüklüğünde renkli AMOLED ekran yer alıyor. Kalp atış hızı, uyku, kadınlar için adet döngüsü ve stres seviyelerini izleyebiliyor. Akıllı bilekte 50 metreye kadar su direnci, müzik ve kamera kontrolü ve 15 güne kadar kullanım süresi sunan 125 mAh büyüklüğünde pil öne çıkan diğer gelişmeler. Türkiye fiyatı 329 TL olarak açıklanan akıllı bileklik bugünden itibaren BİM mağazalarında 279 TL’den satın alınabilecek. Üstelik peşin fiyatına 6 taksit seçeneği de mevcut.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu