Güncel Teknoloji HaberleriMonster NotebookTeknoloji

Monster Mağazasını 360 Derece Olarak Gezin


Yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster Notebook ülkemizin medarı iftiharı olarak dikkat çekiyor. Ünü yurt dışına da çıkan Monster ürettiği “canavar” gibi bilgisayarlar ile hem oyuncuların hem de bilgisayarları ile güce yönelik işler yapan kullanıcıların tek tercihi oluyor. Kadıköy’de bulunan Monster Mağaza ve satış ofisi kullanıcıların tüm isteklerine cevap verirken ofise gidemeyen kullanıcılar için oturdukları yerden içerisinin gezilmesine olanak sağlayan  360 derecelik görüntüler kullanıcılara ve markanın fanlarına sunuldu. Böylece oturduğunuz yerden Monster Mağaza 360 derece olarak gezilebilecek ve gezerek istediğiniz ürünü de satın alabileceksiniz.

Monster Magaza 360 Derece
Monster Magaza 360 Derece

Monster Mağaza 360 Derece Sanal Tur ile Gezmek İster misiniz?

Bugünlerde evden çıkmak istemeyen veya dışarı çıkacak vakit bulamayan oyun tutkunları https://tourmake.net/monster adresine tıklayarak Monster’ın Kadıköy’deki mağazasını oturdukları yerden gezebilirler. İki katlı mağazanın tamamını 360 derece görüntüleyebilen ziyaretçiler, kullanılan özel bir yazılım sayesinde beğendikleri modelin görüntüsü üzerine tıklayarak detaylı bilgi edinebilir, arzu ederlerse anında satın alabilirler.

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz’ın konu hakkındaki düşüncelerini şöyle ifade etti, “Monster olarak yeni şeyler denemeyi, en yeni teknolojileri kullanmayı ve bunları kullanıcılarımızla paylaşmayı seviyoruz. Sadece oyun bilgisayarlarına ayrılmış bir mağaza açmış olmamız da bu konudaki heyecanımızın bir göstergesi diye düşünüyorum. Tüm oyunseverlere, buraya gelip mağazamızı görmelerini tavsiye ederim. Fakat bizzat gelemeyip de burayı merak eden insanlar için de mağazamızı görme ve istedikleri bilgisayarı satın alma imkânı yarattık. Onları memnun edecek bir şey ortaya koyduğumuzu umuyorum.”

Mağazayı 360 derece gezen kullanıcılar, ekrandaki modellere tıklayarak istedikleri oyun bilgisayarını rahatlıkla ve güvenle satın alabiliyorlar. Üstelik sunulan kişiselleştirme seçenekleriyle istenilen modelin RAM veya sabit disk gibi özelliklerini değiştirerek arzu edilen gaming laptop konfigürasyonu elde etmek de mümkün.

Fiyat Performans Canavarı Monster Abra A5 İnceleme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu