Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S9’u masaüstü bilgisayara dönüştürecek DeX Pad karşınızda!

Samsung geçen yıl Galaxy S8 modelleri bir masaüstü bilgisayara (monitör, klavye ve fare desteğiyle) dönüştüren DeX istasyonunu duyurmuştu. Samsung sızıntılarında güvenilir bir sicile sahip olan @evleaks, Twitter hesabından bu defa cihazın devam modelini karşımıza çıkardı. DeX Pad olarak isimlendirilen cihaz selefinden farklı ve daha gelişmiş özellikler barındıracak.

Öncelikle Galaxy S8 telefonlar DeX istasyonuna dikey şekilde yerleştiriliyordu. Yeni modelde ise telefon yatay bir halde olacak. Bu haliyle telefon bir touchpad olarak kullanılabilecek.

DeX Pad
DeX Pad

Galaxy S9 modellerle birlikte tanıtılacak yeni istasyonda ethernet portu yer almayacak. Kullanıcılar için pek de önemli bir eksiklik olmadığını söyleyebiliriz. Cihaz üzerinde USB Type-C bağlantı noktasının yanında iki adet USB A portu ve bir adet HDMI portu yer alıyor. DeX Pad’in yüzeyinde bir soğutma sistemi olduğunu tahmin ettiğimiz bir delik de göze çarpıyor.

Son olarak; cihazın yayımlanan görüntüleri Galaxy S9’da 3.5 mm kulaklık girişinin yer alacağını doğrularken, yeni hoparlör tasarımı, Galaxy S9 modellerde stero hoparlör mü yer alacak ihtimalini akıllara getirdi.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/galaxy-s8-android-oreo-android-nougat-karsilastirmasi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu