Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerPlayStationTeknoloji

iPhone için PlayStation Kontrolcüsü Tanıtıldı

Backbone One, iPhone için PlayStation kontrolcüsünü tanıttı. Bu kontrolcü ile iPhone’lar oyun cihazına dönecek. İşte detaylar.

iPhone için geçtiğimiz aylarda kontrolcü üreten Backbone One bugün PlayStation ile işbirliği yaptığını açıkladı. iPhone için PlayStation kontrolcüsünü tanıtan firma, tasarım olarak PS5’in DualSense’ini baz alıyor. Oldukça şık görünen bu kontrolcünün arkasında ise PlayStation’ın logosunu görüyoruz.

PS Remote Play uygulamasını kullanarak akıllı telefonunuzu PS5 ve PS4 oyunlarını oynamak için bağlayabilirsiniz. Backbone One, App Store’daki oyunlarla ve Genshin Impact, Call of Duty Mobile ve daha fazlası dahil olmak üzere denetleyicileri destekleyen diğer oyun akışı hizmetleriyle de uyumlu bir şekilde çalışıyor. Oyuncular, cihazlarını kişiselleştirmek için Backbone uygulamasını indirebiliyor. Kontrolcü iPhone tarafından desteklenmektedir, bu nedenle ayrıca şarj edilmesi gerekmiyor.

Gücünü direkt olarak iPhone’dan alan bu kontrolcüyü, kontrolcü desteği olan tüm oyunlarda kullanabileceğinizi belirtelim. Ayrıca bu kontrolcü hemen hemen tüm iPhone’lar ile de uyumlu. İşin ilginç tarafı bu kontrolcü Xbox kurulumuna benziyor. Ayrıca Xbox uygulamasından Xbox’ınızı uzaktan da PlayStation imzalı kontrolcü ile oynayabiliyorsunuz.

iPhone için PlayStation

Play On Any Screen sayesinde Lightning kablo kullanarak kontrolcüyü Mac veya Windows’a da bağlayabiliyorsunuz. 100 dolardan satışa sunulacak olan bu kontrolcü ülkemizde resmi olarak satışa sunulmayacak. Backbone One’ın neler sunduğunu merak ediyorsanız buradan firmanın kontrolcüsünün incelemesini okuyabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu