Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 Serisi Kablosuz Şarj İle Birlikte Gelebilir!


Son dönemde oldukça beğenilen bir özellik olan Kablosuz Şarj, OnePlus severlerde büyük bir heyecan yarattı. Peki bu özellik OP 8 serisinde bulunacak mı?

Günümüz de üst düzey cihazlar da sık sık gördüğümüz kablosuz şarj desteği, Oneplus kullanıcılarının uzun zamandır istediği hoş bir özellikti. Bu özelliği geçtiğimiz günlerde OPPO‘nun da kendi cihazları için kullanılabilir hale getirme girişiminin ardından, bu kez de OnePlus‘ın bu işe atıldığını görüyoruz. En azından WPC‘ye (Kablosuz Güç Konsorsiyumu) göre…

Bir süre önce Kablosuz Güç Konsorsiyumu’nun web sitesinde gördüğümüz OPPO’nun ardından önümüzde ki günlerde piyasaya sürülecek olan OnePlus 8’in akabinde Oneplus’da WPC’nin web sitesine kendi adını gururla yazdırdı. Ancak bir ihtimal daha var ki; OnePlus bu teknolojiyi OnePlus 8 serisinde kullanabilmek için biraz geç kalmış olabilir. Bu durumda da OnePlus 8 serisinin ardından gelecek cihazların bu teknolojiye sahip olabileceği gerçeği, herkesi mutlu etmeye yetiyor.

WPC'nin sitesinde OnePlus

Hazır OnePlus 8 serisinden bahsediyorken serinin en güçlü cihazının özelliklerini atlamak hiç olur mu? Tabi ki de olmaz!

İşte OnePlus 8 Pro’nun iddialar doğrultusunda ki tüm özellikleri!

OnePlus 8 serisinin en güçlüsü olacak olan ve 2020’de kullanan kullanmayan herkesin dikkatini üzerine toplamayı hedefleyen OnePlus 8 Pro; 4500 mAh batarya, arkada üç adet 16, 13 ve 12 MP çözünürülüğünde kamera, Super AMOLED, 120Hz yenileme bir ekran, Snapdragon 855+ yonga seti, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama gibi üst düzey özellikler vaad ederken, şimdi de Kablosuz Şarj ile birlikte anılıyor. Cihazın çıkış tarihinin, yine iddialara dayanarak Mart ayının sonlarında olacağını da söyleyebiliriz. Fiyat konusunda da henüz net bir bilgi bulunmazken, cihazın biraz tuzlu olabileceğini belirtelim.

Sizce OnePlus 8 serisinde Kablosuz şarj desteği gelecek mi? Hep birlikte göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu