Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Ekran Değişim Ücreti Açıklandı! Telefon Daha Ucuz!

Apple Türkiye merakla beklenen iPhone 13 ekran değişim ücreti ile karşımıza çıktı. Telefonun ekranını aman diyeyim kırmayın.

Apple’ın geçtiğimiz Eylül ayında tanıtıp satışa sunduğu iPhone 13 serisi tüm dünyada adeta yok satıyor diyebiliriz. Türkiye’de bile yüksek fiyatına rağmen kapış kapış satılan bu seri için bugün yüreğinizi burkacak haber geldi. Apple Türkiye, iPhone 13 ekran değişim ücreti ile karşımıza çıktı. Bu fiyatları görünce iPhone 13’ünüzü pamuklara sarıp öyle kullanmak isteyeceksiniz. Çünkü bu fiyatlar ile ortalama bir Android telefon satın alabiliyorsunuz.

Apple’ın açıklamasına göre ekran değişim ücretleri aşağıdaki gibi olacak;

  • Phone 13 mini: 2.349 TL
  • iPhone 13: 2.749 TL
  • iPhone 13 Pro: 2.749 TL
  • iPhone 13 Pro Max: 3.199 TL

Bu fiyatların çok yüksek olduğu ortada. Özellikle Pro Max modelinde yer alan 120 Hz tazelemeli LTPO OLED panelin maliyeti gerçekten de çok yüksek. Kurları da göz önünde bulundurduğumuda 3.000 TL bandının aşılması gayet normal görünüyor. Şu sıralar iPhone 13’ün ekranını kıran var mı bilmiyoruz ama muadil yani çakma ekran değişimi henüz mevcut değil.

iPhone 13 fiyatı

Apple’ın iOS güncellemeleri ile orijinal olmayan ekranların kullanımının önüne geçme gibi bir planı bulunuyor. Eğer güncellemeler ile bu durum gerçekleşirse, ekranı kırmak size çok daha pahalıya mal olacak. Bu yüzden iPhone 13’e sahipseniz mutlaka kılıf ve damperli ekran koruyucusu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi durumda canınız çok acıyabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu