Güncel Teknoloji HaberleriMicrosoftTeknolojiWindows

Windows 10 Ekim Güncellemesi bize ne sunacak?

Telefonlar akıllandıkça bilgisayarların aptallaştığını görüyoruz. Zira ne MAC OS işletim sistemi ne de Windows işletim sisteminin gelişen yapay zeka ile bir alakası olmadığını üzülerek görüyoruz. Hiçbir yenilik sunmayan işletim sistemleri çağın gerisinde kalmışken Microsoft’un bir sonraki işletim sistemi güncellemesini oldukça merak ediyoruz. Bu güncelleme öncesinde Windows 10 işletim sistemi Nisan güncellemesinden sonra Windows 10 Ekim Güncellemesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 10 Ekim tarihinde verilecek güncelleme ile bakın hangi yenilikler bilgisayarımıza gelecek.

Windows 10 Ekim Güncellemesi neler getirecek?

Yapılacak güncelleme ile Dosya Gezgini koyu bir temaya kavuşacak. Bu uzun süredir istenen ve beklenen bir özellikti. Daha hızlı açılış ve uzaktan bağlanılabilirlik ve bulut hizmetleri tarafında gelişmeler bulunacak. En önemli güncelleme ise Android telefonlar ile bilgisayar kullanımına izin verilmesi. Bunun tam olarak nasıl yapılacağını bilemiyoruz ama telefonu PC’ye taktığımızda Microsoft Launcher ile Samsung Dock Station tarzı bir özelliğinin bilgisayara kazandırılacağını düşünüyoruz. 1 hafta sonra bunu tam anlamıyla deneyimleme imkanına da sahip olacağız.

Chrome ve Firefox için yeni uzantılar ile birlikte iOS platformu için de Microsoft Edge güncellemesi gelecek. Microsoft Office için yapay zekaya sahip 3D mürekkep efekti gelecek. Bu güncellemenin özellikle çizim işi ile uğraşanlar için oldukça önemli bir güncelleme olduğunu biliyoruz.

Güncelleme geldiğinde tüm detayları sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu