Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto X30 Pro için Beklenen Gelişme

Motorola’nın yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu Moto X30 Pro, çok iddialı geliyor. Telefon için yeni gelişmeler mevcut.

Motorola Edge serisiyle piyasaya yeniden dönüş yapan Motorola, amiral gemisi akıllı telefonu Moto X30 Pro için büyük hazırlıklara geçti. Olağanüstü özelliklerle gelmesi beklenen akıllı telefon şimdi beklenen gelişmeleriyle karşımızda. Telefona ait birçok önemli özellik ortaya çıktı. Gelin detaylarına göz atalım.

Moto X30 Pro 125W Hızlı Şarj Desteği Sunacak

Mobil pazarın rekabeti üyelerinden Motorola, Moto X30 Pro akıllı telefonu için 125W hızlı şarj desteği getirecek. Pili de 4.500 mAh kapasiteli olacak. Bu bilgi de şirketin Genel Müdürü Chen Jin’den geldi. Böylece bu bilginin resmi olduğu anlaşılıyor.

Telefonun diğer özelliklerine göz atarsak karşımıza 6.73 inç büyüklüğünde p-OLED ekran çıkıyor. Delikli ekranda 144Hz yenileme hızı mevcut. Akıllı telefon 60 Megapiksel selfie lensi, 200 Megapiksel birincil kamera, 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel telefoto kamera sunacak.

Moto X30 Pro

Telefonun gücünü ise Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alması bekleniyor. 12GB LPDDR5 RAM ve 256GB UFS 3.1 depolama sisteme eşlik edecek. Akıllı telefon ekran altı parmak izi okuyucuyla güvenlik sağlayacak. Telefon Android 12 tabanlı MyUI 4.0 üzerinde işlem yapacak.

Amiral gemisi akıllı telefonun kablosuz şarj desteği sunması da bekliyor. Rekabetçi fiyatla tanıtılması beklenen akıllı telefon 3 Ağustos’ta lansmana çıkacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu