AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Parlatma Bezi Karaborsaya Düştü! Şaka Değil!

Sonunda bu da oldu. Apple Parlatma Bezi an itibariyle karaborsaya düştü. 19 dolarlık bezin fiyatı bir anda üçe katladı. İşte detaylar.

MacBook etkinliği sonrasında, Apple‘ın aşırı pahalı ürünler konusundaki itibarının kaybolmadığına dair sinyaller verilmişti. Pro Display XDR için kötü şöhretli 400 dolarlık Mac Pro tekerleklerine ve 1.000 dolarlık monitör standına ek olarak nano dokulu Pro Display XDR monitörünün alıcılarına önerdiği Apple parlatma bezi satışa sunulmuştu. 19.99 dolara satışa sunulan bu bez Apple’ın en hızlı satan ürünü olmayı başarmıştı. Stoklarda bulunmayan bu ürün şimdiden karaborsa oldu.

Dokunmamış bir mikrofiberden yapılmış yumuşak, aşındırıcı olmayan malzeme ile övünen 6,3 x 6,3 inçlik bu kumaş, Apple hayranı olmayanlar tarafından bolca alay konusu da olmuştu. Ancak New York Times bunun şirketin en çok sipariş edilen yeni ürünü olduğunu bildirdi. Apple logolu 19 dolarlık bir malzeme istiyorsanız, 10 ila 12 hafta beklemeniz gerekiyor. Eğer ben bekleyemem bez bana acil lazım diyorsanız sizi Ebay’e alalım.

Apple Parlatma Bezi

Ebay’de bu bezi satın alan kullanıcılar, bezi tam üç katı fiyatına satmaya başladı bile. Apple’ın temizleme bezini Ebay üzerinden şu an 40 ila 60 dolar arasında değişen fiyatlar ile satın almak mümkün. Türkiye’de 199 TL’ye evet yanlış okumadınız tam 199 TL’ye satılacak olan bu bezin, ülkemizde satılan en uygun fiyatlı Apple ürünü olduğunu belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu