Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Mavi Boncuk Dağıtmaya Devam Ediyor! Galaxy A71 5G


Şu sıralar getirdiği güncellemeler ile gündemden düşmeyen Samsung yeni bir güncelleme daha yayınladı. Samsung Galaxy A71 5G One UI 3.0 güncellemesi aldı.

Her geçen gün haberlerimizde daha sık kendine yer bulan Samsung şu sıralar cihazlara getirdiği güncellemeler ile tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Ülkemizde ve dünyadaki kullanıcılarına en yeni özellikleri ve teknoloji deneyimini sunan teknoloji devi yeni telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanırken eski telefonlarına da güncellemeler getiriyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Samsung Galaxy A71 5G One UI 3.0 güncellemesi aldı.

Son zamanlarda eski telefon modellerine odaklanan Samsung, 3 yıl önce piyasaya sunduğu telefonlara güncellemeler getirmeye devam ederken, 2020 model telefonlarını da unutmadı. Hemen hemen her kullanıcının yüzünü güldürmeye niyetli olan şirket geçen yıl piyasaya sürdüğü 5G teknolojisine sahip olan Galaxy A71 için Android 11 tabanlı güncellemesi olan One UI 3.0’ı sundu.

"<yoastmark

Android 11 Güncelleme Detayları

A716USQU2CUA7 sürüm numarası ile ABD’li kullanıcıların beğenisine sunulan One UI 3.0 güncellemesi yakında diğer ülkelerdeki kullanıcıların da beğenisine sunulacak. Ocak 2021 güvenlik yamasına da bünyesinde yer veren Android 11 güncellemesi bazı yeni özellikleri de kullanıcılarına getirme sevinci yaşıyor.

Yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü getiren güncelleme cihazın performansını ciddi ölçüde artırırken, kullanıcılara çeşitli animasyonlarda sunacak. Gelişmiş dinamik bellek ayırma yapısı ile daha hızlı çalışacak olan telefon epey farklı bir yapıya bürünmüş olacak.

İlerleyen haftalarda ülkemiz kullanıcılarının erişimine açılacak olan güncelleme şuan ABD’li kullanıcılar tarafından deneyimlenebiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu