Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMacBookMobirollerTeknoloji

Apple Yeni Ürünleri ile Bu Yıl Şov Yapacak

Apple, bu yıl içinde birbirinden farklı ürünleri ile teknoloji dünyasına yön verecek. Cupertinolu dev bakın bu yıl neler tanıtacak?

Apple‘ın 2021’in önümüzdeki aylarında birden fazla etkinlik düzenlemesi ve yeni iPhone, AirPods, Apple Watch, güncellenmiş bir iPad Mini ve M1X destekli MacBook Pro dahil olmak üzere çeşitli ürün gruplarında yeni ürünleri duyurması bekleniyor. Bloomberg muhabiri Mark Gurman’ın en son Power On haber bülteninde, Apple’ın yakında çıkacak iPhone modellerinin daha küçük bir çentik, güncellenmiş kamera sistemi ve daha hızlı bir A15 işlemciye sahip olacağı ifadeleri yer alıyor.

Ayrıca iPhone 13 serisi yeni bir portre video modu, yeni bir kamera Filtre sistemi, ProRes codec desteği ile gelecek. Ekran tarafında ise ProMotion adı verilen ve ilk olarak iPad Pro’da gördüğümüz teknoloji kullanılacak. Muhtemelen ana ve mini modelde 60 Hz Pro modellerde ise 120 Hz ekrana yer verilecek.

iPhone 12 MagSafe Battery Pack

Apple Watch Series 7’nin daha hızlı bir işlemci, yeni ekran teknolojisi ve daha az kavisli bir ekrana sahip bir yeniden tasarım ile güncellenmesi bekleniyor. Öte yandan yeni AirPods modelleri, kulak içi bir şekle ve daha kısa gövdelere sahip AirPods Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olacak. iPad Mini’nin daha küçük çerçeveli yeni bir tasarıma sahip olacağı söyleniyor.

Son olarak Apple, 16 inç ve 14 inç ekran boyutlarına sahip yeni MacBook Pro modellerini tanıtacak. Bu modeller Apple’ın özel olarak tasarlanmış M1X yonga seti ile gelecek. Tasarımsal açıdan büyük bir yenilik ile gelecek olan MacBook modellerinin yeni iMac renk seçenekleri ile gelmesi bekleniyor.

Apple’ın yeni iPhone’ları, Apple Watch’ları ve ‌AirPods’u piyasaya süreceği ilk etkinlik büyük olasılıkla Eylül ayında gerçekleştirilecek. İkinci bir etkinlik ise yeni bir iPad ve MacBook modelleri için Ekim ayında düzenlenecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu