Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 FE 2021 Yılında Galaxy Note 20’nin Yerini Alabilir!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’dan yeni haberler geliyor. Galaxy S21 FE, Galaxy Note 20’nin yerini alabilir.

Güncellemelere doymayan Samsung gündemden düşmüyor. Birbirinden farklı telefon modellerine ek olarak güncellemeler ile de radarımıza yakalanan şirket durulmuyor. Her geçen gün daha çok büyüyen ve haberlerimiz de kendine yer bulan telefon markası büyümeye devam ediyor. Bugün ortaya çıkan detaylar da Galaxy S21 FE akıllı telefon modelinin, Galaxy Note 20 modelinin yerini alabileceği ortaya çıktı.

Önümüzdeki aylar da epeyce telefonu piyasaya sürmesi beklenen Samsung yeni gelişmelere imza atıyor. İlk başta Galaxy Note serisinin 2021’de gelmeyeceğini ifade eden şirket daha sonra da Z Fold 3’ün bu yıl Note serisinin yerini alabileceğini ifade etmişti. Ancak bugün gelen gelişmeler ile durum hiç de öyle değil.

"<yoastmark

Galaxy S21 FE 2021 Yılında Note 20 Serisinin Yerini Alabilir

Bugün ortaya çıkan detaylar ile S21 FE’nin Note 20 serisinin yerini alabileceği ortaya çıktı. 2021 yılında yeni bir Note telefonunun piyasaya sürülmeyeceğini ifade eden Samsung şirketi kafaları karıştırdı. İnternete sızan detaylara göre şirket, Note 20 serisi için S21 FE serisini piyasaya sürecek. 2021 yılında 21 serisi ile Note serisini unutturacak olan şirket, muhtemelen 2022 yılın da yeni Note serisini piyasaya sürecek. Ortaya çıkan bir grafikte bu iddiaları doğrular nitelikler taşıyor. Bakalım önümüzdeki günler de bizleri nasıl bir süreç bekliyor olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu