Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Xperia S20A modeli TENAA’da göründü! S20A da neyin nesi?

Sony, Xperia 1 II ve 10 II modellerinden sonra vites düşürecek gibi görünüyor. Sony’nin yeni modeli Xperia S20A bugün TENAA’da ortaya çıktı.

Japon teknoloji devi uzun zamandır Android telefon sektöründe beklenen performansı sergileyemiyordu. Tüm bu başarısızlıklara rağmen yılmayan Sony, geçtiğimiz hafta karşımız Xperia 1 II ve 10 II modelleri ile çıkmıştı. Kamera konusunda bu sefer olacak galiba dedirten bu modellerden sonra firmanın vites küçülteceği ortaya çıktı.

Xperia S20A geliyor!

Giriş-orta segment için uygun fiyatlı bir model tanıtacağı TENAA‘da ortaya çıkan Sony‘nin, bu modele hangi ismi vereceği ise henüz bilinmiyor. 5.45 inç büyüklüğünde ekran ile geleceği görünen telefonun 150.8 x 72.8 x 12.5mm boyutlarında olması bekleniyor. Bu boyutları göz önünde bulundurursak, bu modele Compact adının verilmeyeceğini söyleyebiliriz. İdeal bir ekran ile gelecek olan bu telefonun 4.000 mAh kapasiteli bataryadan besleneceği TENAA’da açıkça görünüyor.

Xperia S20A

 

Sony’nin yeni giriş-orta segment telefonunun henüz hangi yonga setinden besleneceği bilinmiyor. Fiyatı uygun tutacak olan Sony muhtemelen bu modelde Qualcomm yerine tercihini daha düşük maliyetli olan MediaTek yonga setinden yana kullanacak. Minimumda 4 GB RAM ile geleceğini düşündüğümüz bu modelde en kötü ihtimalle çift kamera kurulumuna yer verilecek.

Şimdilik bu model hakkında konuşmak için erken. Muhtemelen Sony, bu modeli önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak. Çin ve Hindistan pazarını hedef almasını beklediğimiz bu model, bakalım uzun zamandır mobil pazarda başarı elde edemeyen Sony’nin şansını döndürebilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu