Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi’nin katlanabilir telefonuna ait video ortaya çıktı! O ne yaaaa?


2019 yılı katlanabilir ve 5G destekli telefonların yılı olacak gibi görünüyor. Birçok kullanıcı bu telefonlara bakıp bakıp iç çekecek gibi görünüyor zira fiyatların 2000 dolar seviyelerine ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu konuda başı çeken üreticiler Samsung ve Huawei ama farklı üreticilerin de bu pazarda kendine yer bulması bekleniyor. Xiaomi katlanabilir telefon pazarına biraz çekimser olsa da teknolojiden geri kalmamak adına Çinli üreticinin de bu pazarda kendine yer bulması bekleniyor. Bugün sızdırılan bir videoda Xiaomi’nin katlanabilir telefonu olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi katlanabilir telefon videoda ortaya çıktı!

Aşağıdaki videoya baktığınızda MIUI arayüzüne bezeyen bir arayüze sahip katlanabilir ekranlı bir telefon görüyoruz. Telefon gerçekten var mı? Yoksa bu sadece bir tasarım ürünü mü bilemiyoruz ama bu tarz videoların bir süre sonra gerçek olduğunu da bilecek kadar bu sektördeyiz.

Videoya baktığınızda içe doğru değil dışa doğru her iki yöne katlanan bir telefon görüyoruz. Kullanım tarafında bize bu tasarım ne sunar bunu bilemesekte çok saçma bir tasarım olduğunu da belirtmemiz gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu